Antyradar - jeśli już to jaki??
- szmergiel
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Antyradar - jeśli już to jaki??
Kolega który już nie raz wzbogacił kase państwa opłacając mandaty zapytał mnie czy nie wiem jaki antyradar opłaca sie kupić. przedewszytkim chodzi mu o to by był na tyle czuły by wychwytywał fale z fotoradarów<suszarki są silniejsze podobno>. nie jestem zwolennikiem tego rozwiązania ale musze przyznać ze rozumiem osoby używajace tej zabaweczki. kiedys w walce z rozpedzonym kierowcą brał udział wąsaty policjant i jego suszarka. dzis policja siedzi w kszakach a cała robote odwala fotoradar. wiec elektronika przeciw elektronice. ponadto nasze drogi też uległy zmianie. co 3 kilometry mamy ograniczenia, zakazy i nakazy powstawianie między kolorowymi bilbordami. oznakowanie jest tragiczne, nieczytelne i wprowadza czesto totalną dezorientacje kierowców. po przejechaniu 100 km z warszawy w strone katowic musze naprawde wysilac zmęczone oczy by dojrzec te znaki i jeszcze nie rozpierdzielić auta na licznych dziurach. niedługo powinni wprowadzić nakaz jazdy z pilotem który będzie odczytywał znaki gdy kierowca będzie jechał slalomem między dziurami i innymi autami. Więc jesli już antyradar to jaki i gdzie?? cena też powinna być przytępna?? nie pytam czy ktos to używa
tylko czy wie co jest warte grzechu. POZDRAWIAM!!!!!!

- 205_Winner
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Jeśli antyradar to taki który ma czujki montowane w zderzak -tradycyjny antyradar montowany pod szybą może być wykryty przez policjantów
(np wtedy gdy chowasz go przed patrolem)
http://moto.allegro.pl/search.php?categ ... =antyradar
(np wtedy gdy chowasz go przed patrolem)
http://moto.allegro.pl/search.php?categ ... =antyradar
photoblocker daje po kieszeni i lepsze samopoczucie - to tak jak z magnetyzerkami i innymi duperelami, ojciec mojego kumpla, który ma przewóz busami ma antyradar ściągający z trzech kilometrów i to na prawdę działa
ma też jakieś tam zabezpieczenia przeciw wykryciu itp. itd. drogi sprzęt, ale zwraca się w niezapłaconych mandatach