Ople to słabe auta
- waldemarek_b
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Ople to słabe auta
Chyba sie wszyscy zgadzają ?
- Załączniki
-
- Opel.jpg (228.17 KiB) Przejrzano 7187 razy
P205 1.8D 1984 XUD7
- waldemarek_b
- Junior
- 205_Winner
- Junior
- Kontakt:
Niestety jestem pewnień, że Pug 205 w crash testach też nie wypada ciekawie. I zapewnie podobnie wyglądał by 205 jak ten opel, gdyby spotkała go taka sama przeszkoda. Zapewne zaraz posypie sie krytyka "że co, że jak" ale taka prawda panowie, od konstrukcji z 1983r nie ma co dużo oczekiwać. Oczywistym jest jednak to, że Peugeoty nie korodują (oczywiście te ocynkowane) ale to chyba w znikomym stopniu wpływa na wygląd auta po wypadku.ropadają sie bez niczyjej pomocy
Już od dawna jest tak między właścicielami Opli a Peugeotów, że się nie lubią i wzajemnie uważają przeciwną markę za beznadziejną
Dziwi mnie to
I tak pewnie każdy zawsze będzie uważał swoją furkę za najlepszą
A ja mam Peugeocika i mogę tylko z bólem, lecz szczerze stwierdzić, że jest skarbonką bez dna, non stop się coś psuje, przynajmniej u mnie
Pa

- 205_Winner
- Junior
- Kontakt:
Przeraża mnie to Wasze zapatrzenie w swoje autka i w ogóle w markę Peugeota
Każdy poza Wami powie, że autka francuskie tylko ładnie wyglądają, ale psują się o wiele częściej od niemieckich. Ja może trafiłam na jakiś słaby egzemplarz, ale normalnie wymieniłam już tam połowę możliwych części i na pewno nie przez brak dbałości o moją furkę 

- Jitter
- Junior
- Posiadany PUG: był: 205 Junior (restyled)
Jesteśmy zapatrzeni w swoje auta - fakt. Dlatego jest Klub, Strona WWW i tętniące życiem Forum. Kochamy 205-tki za to, jakie są i mimo tego, jak nieznośne czasami bywająkfjatuszek pisze:Przeraża mnie to Wasze zapatrzenie w swoje autka i w ogóle w markę PeugeotaKażdy poza Wami powie, że autka francuskie tylko ładnie wyglądają, ale psują się o wiele częściej od niemieckich. Ja może trafiłam na jakiś słaby egzemplarz, ale normalnie wymieniłam już tam połowę możliwych części i na pewno nie przez brak dbałości o moją furkę

...:: Postrach Zielonogórskich Ulic ::...
............Przerażająca Moc 45KM.............
Był: Peugeot 205 "Junior" '91, biały, 5d, TU9/K 954ccm
Jest: Ford Fusion "Trend Gold-X" '09, niebieski, 5d, FXJA 1488ccm
............Przerażająca Moc 45KM.............
Był: Peugeot 205 "Junior" '91, biały, 5d, TU9/K 954ccm
Jest: Ford Fusion "Trend Gold-X" '09, niebieski, 5d, FXJA 1488ccm
- cheatoss
- Maniak
masz 4 lata mlodsze auto od mojego, z tym samym silnikiem i mowisz ze wymienialas juz polowe mozliwych czesci... takze wedlug mnie autko jest podejrzane =/ u mnie jest pod wzgledem awaryjnosci elegancko, auto ma 14 lat !kfjatuszek pisze:Przeraża mnie to Wasze zapatrzenie w swoje autka i w ogóle w markę PeugeotaKażdy poza Wami powie, że autka francuskie tylko ładnie wyglądają, ale psują się o wiele częściej od niemieckich. Ja może trafiłam na jakiś słaby egzemplarz, ale normalnie wymieniłam już tam połowę możliwych części i na pewno nie przez brak dbałości o moją furkę

sprzedany

- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
Ja mam narazie autko od 1,5 roku to po zakupie musiałem wymienić tylko sprzęgło ale to sie zurzywa w każdym aucie. I teraz musze wymienić tulejki w wahaczu koszt jakieś 60 zł bez robocizny bo bede robił to sam i tyle reszta to moja fantazja czyli odmiana środka itd
Auta niemieckie psują sie tak samo jak każde inne Wcale nie sa jakieś lepsze a pod względem blach to zostają nawet z tyłu a zwłaszcza opel. Niemieckie auta są wylansowane tylko przez gazety które są w większości przypadków stronnicze. Istnieje także wiele mitów skad wysokie ceny aut VW a w sumie nie potrzebnie zadbany VW oczywiście bedzie dobrze służył ale tak samo jak i zadbany Pug
Auta niemieckie psują sie tak samo jak każde inne Wcale nie sa jakieś lepsze a pod względem blach to zostają nawet z tyłu a zwłaszcza opel. Niemieckie auta są wylansowane tylko przez gazety które są w większości przypadków stronnicze. Istnieje także wiele mitów skad wysokie ceny aut VW a w sumie nie potrzebnie zadbany VW oczywiście bedzie dobrze służył ale tak samo jak i zadbany Pug
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]