biznes roku 2005 made by Pieraś :-))
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
biznes roku 2005 made by Pieraś :-))
dziś kupiłem klape kompletną do mego lwa, taki sam model jak mój ( z przyciemnioną fabr. szybą ) + zderzak stan bdb, teleskopy do klapy ( siłowniki ) + listwa na klape czerwona odblask z napisem Peugeot 205 za ........... bagatela 80 zł . !!!!!!!!!!! 

Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Cholera tą czerwoną blendę na tył to bym sobie z chęcią sprawił 

Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Pfff to jest pikus mialem do kupienia 205 1,9 gti w stanie jak z fabryki (nie liczac zluzucia silnika) nigdy nie bity(powaznie wszystkie zgrzewy i plastiki obejrzalem) '91(buda) '88(silnik), speedline'y nowe 15 wogole nie obtarte, elektryka, polskora za... 2000zl i niestety zabrakolo mi 500 zl bo musialem go wziac w ciagu 2 dni - nie udalo mi sie i poszdl nastepnego dnia od reki na gieldzie w Poznaniu za 5500 Jak to skomentujecie?? (Poza tym ze dupa jestem
)

- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
No cóż.....DUPA jesteś i tyle
Powinieneś się uczyć od Pierasia

Powinieneś się uczyć od Pierasia

Peugeot 205 1.4GT LPG
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
hehe co do goscia to namiar - zielona góra ale czesci tanio bo to u niego poprostu lezy.
on ma do sprzedania peugeota cabrio rok 88 ze skrzynia do remontu ( silnik 1,4) skrzynia od silnika 2 gaznikowego za 3000 tys. lekko sniedzieja z zewn. progi, dach do wymiany a tak to wyglada ok.
a ta listwa czerwona to sam miod
wlasnie tak wogole skonczylem montowac te klape i zderzak. straaaasznie kupa babrania by kable przeciagnac ustawic dobrze na zawiasach i wogole massssakra.
aha teraz jade do niego szybe przednia za 30zl kupic
on ma do sprzedania peugeota cabrio rok 88 ze skrzynia do remontu ( silnik 1,4) skrzynia od silnika 2 gaznikowego za 3000 tys. lekko sniedzieja z zewn. progi, dach do wymiany a tak to wyglada ok.
a ta listwa czerwona to sam miod

wlasnie tak wogole skonczylem montowac te klape i zderzak. straaaasznie kupa babrania by kable przeciagnac ustawic dobrze na zawiasach i wogole massssakra.
aha teraz jade do niego szybe przednia za 30zl kupic

Hehe, samochod poszedl w czwartek, a w piatek kumpel powiedzial ze mogl mi sie dolozyc - ale skad ja moglem wiedziec ze przyjechal na 2 dni z wa-wy... Masakra....
Mialem zamiar przelozyc silnik i zawieche od mojego (bo tamten w porownaniu do mojego nie przyspieszal i sie lekko na zakretach przechylal, ale sprawdzalem amory i bylo ok wiec po prostu jakis bardzij miekki...).Zlozyc drugi na budzie od mojego i go popchnac za jakies 3-4tys... A mowia, ze okazje sie nie zdazaja
tylko, ze zawsze ktos jest waflem... Ciekaw jestem tylko kto go kupil jest czerwony, oryginalnie(chyba) ospojlerowany (progi i skrzydlo), ma jedna ryske na lakierze nad lewym tylnym nadkolem...
Normalnie...
Zle mi z tym...

Mialem zamiar przelozyc silnik i zawieche od mojego (bo tamten w porownaniu do mojego nie przyspieszal i sie lekko na zakretach przechylal, ale sprawdzalem amory i bylo ok wiec po prostu jakis bardzij miekki...).Zlozyc drugi na budzie od mojego i go popchnac za jakies 3-4tys... A mowia, ze okazje sie nie zdazaja

Normalnie...

- Pieraś
- Peugeot 205 Master
ale teraz fajnie moj pug wyglada hehe zero wgniecen i wogole sprawny
jak przykleje listwe i go umyje to cykne nowe foty hehe