Tak się zastanawiam czy jeszcze kojarzycie mnie po nicku.Niestety nie zamieszczałem tu zdjec swojego 205 kiedy go jeszcze miałem także autka napewno nie skojarzycie..
Ciekawi mnie szczerze powiedziawszy co ciekawego dzialo sie przez ostatnie pol roku w klubie.
Ostatnio zmieniony 25 maja śr, 2005 8:43 am przez paweb, łącznie zmieniany 1 raz.
Od listopada 205 ? Czyli jeszcze CIę tu nie ma
Wiem ze chodzi o listopad 2004 - wiec nie mielismy okazji wspolnie podyskutowac na forum bo praktycznie od sprzedazy swojego puga czyli od wrzesnia 2004 bardzo zadko mialem okazje zagladac tutaj.Ale przyznam ze steskniłem sie za kolegami.
Wiesz tęsknota została.Nawet jakiś czas temu o mało co nie kupiłem GTI.
A swoją drogą widze Ferguss że aktywnie uczestniczysz w forum.To bardzo dobrze.A chciałbym wiedzieć - działo się wklubie coś ważnego ostatnimi czasy? Były jakies wieksze zloty,imprezy lub cos w tym stylu.Zauwazylem ze w gazetce napisali o nas.
Wiesz, jeśli chodzi o zlot ogólnopolski to faktycznei jest to dość spore wyzwanie zważywszy na to że użytkowników 205 nie ma niesety zbyt wielu,ktorzy byli by zainteresowani zlotem.Druga sprawa to koszty.Nie oszukujmy się ale na taki wyjazd trzeba szykować kilka stówek i nie każdego na to stać.Także rozumiem ludzi bo w gruncie rzeczy napewno każdy chciał by się spotkać tylko niekażdy może sobie na to pozwolić.
no tu takie menelstwo, że na zlotach to każdy na picie się nastawia, zatem zabieramy tylko fotki Pugów na pokazanie na początku, a potem to już... pierwsza flaszka, druga flaszka, bla bla bla
a to rzeczywiście fajne zloty jak ludzie przyjeżdzają żeby tylko fotki pokazać bo nie ma komu autem wrócić
Chłopaki zachęcam do zmiany stereotypu Polaka pijaka