Dawno mnie tu już nie było...

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
paweb

Dawno mnie tu już nie było...

Post autor: paweb »

Tak się zastanawiam czy jeszcze kojarzycie mnie po nicku.Niestety nie zamieszczałem tu zdjec swojego 205 kiedy go jeszcze miałem także autka napewno nie skojarzycie.:).
Ciekawi mnie szczerze powiedziawszy co ciekawego dzialo sie przez ostatnie pol roku w klubie.
Ostatnio zmieniony 25 maja śr, 2005 8:43 am przez paweb, łącznie zmieniany 1 raz.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

wogóle ;) jestem tu od listopada '05 ;)
ale puga wymieniłeś na przyzwoite autko :mrgreen:
paweb

Od listopada 205 ? Czyli jeszcze CIę tu nie ma :)
Wiem ze chodzi o listopad 2004 - wiec nie mielismy okazji wspolnie podyskutowac na forum bo praktycznie od sprzedazy swojego puga czyli od wrzesnia 2004 bardzo zadko mialem okazje zagladac tutaj.Ale przyznam ze steskniłem sie za kolegami.
Ferguss

no tak, od listopada '04 ;)
widzę że tęsknota po Pugu 205 została skoro napisałeś rok 205 a nie 2005 ;)
to ta pora chyba - cyfry się mylą :mrgreen:
paweb

Wiesz tęsknota została.Nawet jakiś czas temu o mało co nie kupiłem GTI.
A swoją drogą widze Ferguss że aktywnie uczestniczysz w forum.To bardzo dobrze.A chciałbym wiedzieć - działo się wklubie coś ważnego ostatnimi czasy? Były jakies wieksze zloty,imprezy lub cos w tym stylu.Zauwazylem ze w gazetce napisali o nas.
Ferguss

No to fakt, w gazetce w końcu doceniono posiadaczy tych małych żabojadów, a co do zlotów, a konkretnie zlotu ogólnopolskiego....

hmmm... trudno to opisać - wygrało niezdecydowanie i kilka innych czynników, które spowodowały że żyjemy nadzieją, że... może w przyszłym roku ;)
paweb

Wiesz, jeśli chodzi o zlot ogólnopolski to faktycznei jest to dość spore wyzwanie zważywszy na to że użytkowników 205 nie ma niesety zbyt wielu,ktorzy byli by zainteresowani zlotem.Druga sprawa to koszty.Nie oszukujmy się ale na taki wyjazd trzeba szykować kilka stówek i nie każdego na to stać.Także rozumiem ludzi bo w gruncie rzeczy napewno każdy chciał by się spotkać tylko niekażdy może sobie na to pozwolić.
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

co tu duzo mówic ostatnio to tu duzo popijamy :lol: :lol: sobie na forum hehe
Ferguss

taaa..., taki virtual drinking :mrgreen:
paweb

Ja się tylko zastanawiam jak nadrobię te zaległości które powstały przez pół roku u mnie.Muszę chociaż z grubsza wiedzieć na czym stoimy :)
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

najlepiej nadrobisz kupując 205 :D :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 25 maja śr, 2005 12:12 am przez Yahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ferguss

już wielu próbowało - nic tylko życzyć powodzenia i klikania w kolejne topic'i
:mrgreen:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

na czym stoimy hmm na wszystkim i nad niczym prawde mówiac tylko do pica tu kazdy pierwszy
Ferguss

no tu takie menelstwo, że na zlotach to każdy na picie się nastawia, zatem zabieramy tylko fotki Pugów na pokazanie na początku, a potem to już... pierwsza flaszka, druga flaszka, bla bla bla ;)
paweb

a to rzeczywiście fajne zloty :) jak ludzie przyjeżdzają żeby tylko fotki pokazać bo nie ma komu autem wrócić :)
Chłopaki zachęcam do zmiany stereotypu Polaka pijaka :)
ODPOWIEDZ