to kiedy tu ktos jest .....

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

to kiedy tu ktos jest .....

Post autor: Pieraś »

nie wiem czy tylko ja to widze ale chyba wiekszosc z Was jest tu wtedy miedzy 7 - 15 bedac w pracy.
eee klubowicze ladnie to tak ? :P wieczorami rzadko kto jest ..... pomijajac BUBU ktory czuwa jak w matrixie :P chyle czolo Bubu - to spoko kolo :)

nom to tak o :lol:
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
BubuPN

Post autor: BubuPN »

jestem zawsze na posterunku, no prawie zawsze :mrgreen: po dzisiejszym pechowym dniu wolę się nie wyhylac z domu.... przynajmniej do rana
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

hehe dobre :) no masz "szczescie" z ta Hania

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

a co tam z Hanią się stało Bubu? nie mów że w bażanta przywaliłeś :|
BubuPN

jakiś niedorobiony baran wjechał mi w przód auta na parkingu uczelnianym (akurat miałem kaprys, że stanę tyłem) no i uszkodził: kierunkowskaz, zderzak, lekko błotnik, mocowanie zderzaka. wszystko by było ok gdyby nie fakt, że... 1. nie widziałem zdarzenia, 2. kretyn/kretynka nie zostawił/zostawiła kartki z numerem telefonu co by zadzwonić i spisać oświadczenie. chyba za namową Pierasia jutro pojadę zapolować, ale nie sam tylko z kluczem do kół, a wtedy żadna siła mnie nie powstrzyma, normalnie takich ludzi powinni poddawać eutanazji.. oto fotki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

jezu bubu ale ty sie masz z ta swoja honda :/ jakas pechowa czy co :D ? :mrgreen: wracaj do puga
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
BubuPN

juz jej powiedziałem, że jeszcze jeden taki numer i ją zmieniam, ale oczywiście na inną Hondę lub jak Bóg da BMW E36 cabrio choć w moich rękach wszystko jest pechowe :(
Ferguss

a ubezpieczenie AC tego nie pokryje?
BubuPN

pokryje, ale kurna liczy się sam fakt, to już trzeba być wybitnym idiotą żeby uszkodzić komuś auto i zwiać
Ferguss

no bywają przypadki, raz jechałem za autobusem, który podczas menawru skręcania w lewo zachaczył tyłem auto stojące po prawej stronie jezdni, po prostu tył podczas zakrętu nadrobił.
Zero reakcji kierowcy i pasażerów, a biału pickup z lewej strony był kompletnie poobijany :shock: .
Na szczęście inspektor Gadget Ferguss poczekał na kierowcę pickup'a i pojechał z nim na policję gdzie podałem numery autobusu :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

HALO HALO ........ ja wspomnialem o Hani a Panowie MODERATORZY robia OT !!! 8)

BubuPN

a ja tak tutaj patrzę na fotę auta Fergusa i hmmm.... przecież Fergus ma białe zderzaki :mrgreen: :lol:
Ferguss

sam też zrobiłeś OT ;)
a co do białych zderzaków: no fakt, byłem w Poznaniu 14tego lipca na parkingu jednej uczelni, bo chciałem zobaczyć jakie kierunki mają, no i słuchaj: parkuje moim bolidem, a tu mi nagle wyjeżdża zaparkowana czarna pokraka, jak mnie nie otarła, to aż się przestraszyłem, że mojego kamaleon'a zadrapała ;)
ale na szczęście nic mi się nie stało poważnego, ale żeby się zemścić, to walnąłem lewarkiem w lampkę tej niby to Hondy i sruuuuuuuuuuuuu... na Szczecin.
dobrze że tego nikt nie widział :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

coz ja zrobilem tylko 1 :> a mowimy o obecnosci ludzi na forum - klubowiczow, tego sie 3majmy
jak chcecie talk o czym innym to do dupy maryni prosze pojsc ;p
:mrgreen:

Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

wracając do tematu, to ja zawsze w nocy nadrabiam forum'owe zaległości
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
ODPOWIEDZ