paliwa bojkot

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
DaKID
Junior
Posiadany PUG: megane 1.6 16v coupe ss
Numer Gadu-gadu: 0

paliwa bojkot

Post autor: DaKID »

gdzies natrafilem na forum temat o bojkocie stacji paliwowych i nie wiem na czym stanelo
ja sie przylaczam tym bardziej kiedy bojkot piwa LECH odniosl skutek to zadzialalo
BubuPN

Post autor: BubuPN »

a ja mam te wszystkie bojkoty w głębokim poważaniu, jeśli chodzi o kompanię piwowarską to też się na ten manifest wypiąłem i imprezek spod znaku Miller nie omijałem :) z paliwami robię podobnie, bo protesty raczej niewiele dają, a co do piwa Lech to moim zdaniem nie sprzedaje się źle tylko dzięki bojkotowi, ale także dzięki temu, że to już nie ten Lech co na początku tylko drugorzędne szczyny
DaKID
Junior

no to mnie bardzo cieszy ze nie jestem jakims pi... wyjatkiem bo browary wielkopolski sa do du... wyjatkowe szczyny juz pisalem na musa to premium
a bojkot ja go wysmiewalem bo umnie sami fanatycy i to pijacy tylko ble-tyskie-bez smaku a jednak wszyscy pili wszystko inneale rzeczywiscie sprzedaz spadla i to bardzo znacznie tak ze nawet co niektore sklepy nie zamawialy choc w tym wypadku najbardziej po dupie dostali przedstawiciele rozwozacy browarbo :(
BubuPN

Post autor: BubuPN »

no ja widziałem nawet wiare, która miała na autach nalepy, że bojkotują KP
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

jaki bojkot piwa Lech ?? pierwsze słysze? dlaczego ?
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
invictus

Post autor: invictus »

chodzi o sponsoring -a ze jakos mam w glebokim powazaniu sporty zespolowe to nawe nie wiem czy chodzi o soccer'a czy kosza :wink:
DaKID
Junior

ee no byl w wielkopolsce bojkot produktow kampani piwowarskiej browarow wielkopolskich bo duzo sianka poszlo na sponsorowanie wisly krakow a na lech malo/tak po krotce
I kibice lecha zreszta poparte przez sam klub bo ulotki rozdawali w czasie meczy rozpoczeli bojkot u mnie nikt nie pil browarow wlkp. - dębowe,premium pils tyski dog in.. lech mocny, i wygralismy ( to sie jeszcze okaze) jak sie rozpocznie runda wiosenna 10gr od flaszki idzie na lecha, sianko bedzie nawet na wybudowanie pelnowymiarowego boiska ze sztuczna nawierzchnia (dotyczy tylko butelek w wlkp, ktore beda opatrzone logiem lech poznan) bojkot zakonczyl sie jakies tydzien dwa temu a trwal chyba przez cale lato do teraz nawet w w witrynach sklepow byly ulotki :D
DaKID
Junior

lech dostal 200tys a wisla 5mil.
http://www.bojkotkp.com/fotogaleria2.htm :D
ODPOWIEDZ