Telefony komórkowe - opinie modeli

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Telefony komórkowe - opinie modeli

Post autor: Pieraś »

Zamierzam wziac cos na abonament tylko ciezko sie zdecydowac.
Aparat max do 300zl.

Czy ma ktos pojecie o Siemensie CXT65, CXT70
Sagem myX5-2v
Nokia 6610i

Ewentualne uwagi o innych modelach.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
invictus

Post autor: invictus »

moge ci tylko powiedziec o etj nokii bo mam wersje bez i
jak dzwonisz to jest zaje** jak chcesz zabawki, przegladac net, wysylac obrazki itp zabawkowe funkcje to sobie darowac mozesz

za 300 to na abonament mozna miec lepszy telefon :wink: (chyba ze rachunki 30zl nie przekraczaja)
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

LEPEIEJ WEZ TA NOKIE NOWSZA OD 6610i NIE PAMIETAM SYMBOLU ALE JAK CHCESZ ROBIC ZDJECIA TO ROBI SUPER APARAT MA 1,3MB PIXELI
pokahontaz

Post autor: pokahontaz »

ja mam do sprzedania LG U8130 telefon z bajerami , 3G . ale 300 zl to mało 8)7 miałam sagema kiedys i to sa badziewiaste telefony ,
invictus

blaszka pisze:LEPEIEJ WEZ TA NOKIE NOWSZA OD 6610i NIE PAMIETAM SYMBOLU ALE JAK CHCESZ ROBIC ZDJECIA TO ROBI SUPER APARAT MA 1,3MB PIXELI
ciekawa jednostka :P :P

no bajery ma(nawet mp4) ale LG to ja moge odkurzacz kupic :P

zajrzyj na jakies forum specjalizujace sie w telefonach -my nie od tego :wink:

EDIT
Pozatym nie jestem modelem wiec nie powinienem wyrazac swojej opinii :P
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

LG maja slabe baterie .... poza tym dla mnie ta marka odpada ... powiedzialbym jak Invictus ze wolalbym inny asort. tej firmy.
Mysle o tym siemensie cxt70 ale znalazlem na necie kilka opinii ze sie wiesza.

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
invictus

chyba kazdy siemens sie wiesza 8)7
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

ja mam C55 i jest OK tylko pora przestawic sie na cos lepsiejszego ... jedyny mankament to taki ze musialbym chyba matryce mu z pylu przeczyscic bo klawisz 3 czasem przy pisaniu smsow nalezy mocniej nacisnac

invictus

tez mam c55 i 6610
i to c55 bylo reklamowane bo cos buczalo, po wielkich trudach(konkretnie 3 odsylkach) sie kapneli w centrali (bo w serwisie koles powiedzial ze wie co to jest i tego nie da rady naprawic -musza nowy tel przyslac) i przyslali nowy, oczywiscie w wersji angielskiej i bez T9 :? (telefon dla mamy) znow akcje w serwisie(fajnie serwisant zjechal centrale :lol: ) teraz czasem sie zawiesi, czasem mu sie popierniczy, ze pamiec jest zajeta i nie mozna mms'a wyslac, rozne cuda... ale dzwonic dzwoni, wiec nie narzekam -jest na gwarancji, za pol roku pojdzie do zyda -oto moja historia z c55 8)7
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

Pieraś pisze:ja mam C55 i jest OK tylko pora przestawic sie na cos lepsiejszego ... jedyny mankament to taki ze musialbym chyba matryce mu z pylu przeczyscic bo klawisz 3 czasem przy pisaniu smsow nalezy mocniej nacisnac
podam ci lepszy myk... moja siostra miala podobna dolegliwosc w siemensie... problem byl z klawiszem 1... az w koncu odpadl... :shock: w salonowym telefonie z fabryczna klawa... przykleila, znowu odpadl... stwierdzila, ze zmieni klawiaturke... zmienila, odpadla 3 :twisted: teraz kupuje se k700i... ja mialem se t610i i bylem zadowolony, do teraz zaluje ze sprzedalem (no ale sa dokladki przod i tyl :P) a przymierzam sie wkrotce do k750i lub d750i...
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

ale te 750i chyba zdeka drogie
w erze maja przy abonamencie 20zl :P (40darm.min.) siemensa cxt70 za 129zl i cx65 czy jakos tak

Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

ja wyrazilem swoje zdanie, mialem kiedys siemensa, ale to bylo dawno i byl to c35i... zero usterek, tyle ze bateria trzymala dzien/noc/dzien i kaplica =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
pokahontaz

idlatego chce sprzedac LG :P wpolsce ich niema jeszcze
invictus

taaa?? to se zajrzyj na allegro :P :P :P
pokahontaz

sprowadzone z anglii , tak jak moj.
ODPOWIEDZ