Wreszcie robie prawko
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Wreszcie robie prawko
No wiec tak zaczołem chodzić na prawko 22,05,2006r mam wykłady i jazdy na wakacje skończe napewno bo mam 2 razy w tygodniu jazdy i wykłady. Jeśli macie coś w interneci żebym mógł się bardziej przygotować do egzaminu to był bym wdzięczny, bo książke dopiero sobie kupie, ale nie teraz.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
wow... to moze w lecie pojawisz sie na zlocie pugiem
widze stara wiara powraca
najpierw iveras "wymienił" puga... teraz humve
spoko, trza będzie jak juz wszyscy będą mieli czas zrobic jakiegoś zlota z katowic i okolic... jak za dawnych dobrych czasów 

widze stara wiara powraca

Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- Michal
- Junior
- Kontakt:
Re: Wreszcie robie prawko
Sprawdz to... W sumie nie wiem czy Ci sie przyda, ale badz swiadomy co stanie sie z Twoim pugiem po zrobieniu prawkaHumve pisze:Jeśli macie coś w interneci żebym mógł się bardziej przygotować do egzaminu to był bym wdzięczny

http://www.euroncap.com
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
Homve powodzenia, ja 22 maja pierwszy raz oblalem, zrobilem taki glupi blad ze az glupio sie przyznac
.
Najwiecej i tak nauczysz sie z testow jak je bedziesz rozwiazywal ( przynajmniej u mnie tak bylo ).
Na teorii sie nie denerwuj, plac tez pojdzie latwiutko tylko uwazaj zeby autko nie zjechalo wiecej niz 20 cm w dol na wzniesieniu bo moga sie ciskac ( kolezanke oblali za to ).
Na łuku spokojnie mozesz najechac na linie ale przejechac to juz niebardzo.
14 czerwca mam 2 podejscie - musi byc zdane bo pug od 18 marca stoi i czeka a ja w niego kaske laduje i laduje a nacieszyc sie nie moge
.
Powodzenia na egzaminie
ps. ile sie u was czeka na egzamin od momentu zgloszenia ?

Najwiecej i tak nauczysz sie z testow jak je bedziesz rozwiazywal ( przynajmniej u mnie tak bylo ).
Na teorii sie nie denerwuj, plac tez pojdzie latwiutko tylko uwazaj zeby autko nie zjechalo wiecej niz 20 cm w dol na wzniesieniu bo moga sie ciskac ( kolezanke oblali za to ).
Na łuku spokojnie mozesz najechac na linie ale przejechac to juz niebardzo.
14 czerwca mam 2 podejscie - musi byc zdane bo pug od 18 marca stoi i czeka a ja w niego kaske laduje i laduje a nacieszyc sie nie moge

Powodzenia na egzaminie
ps. ile sie u was czeka na egzamin od momentu zgloszenia ?
-
- Junior
- Kontakt:
u nas chyba 1 miesiąc, mam dopiero 6godziny wykładów i 4 godziny jazdy ale mnie dziwi to że gościu wpisuje nam 3 godziny a mamy 2 godziny ale lepeij dla nas. Mnie tylko denerwóje ten gościu co jest koło mnie jak prwoadze(instruktor) że mam redukować do dwójki przed przejazdem i pasami(po jakiego grzyba) a i że na luzie nioe wolno jeździć. Jak będe miał egzamin to wam powiem może wpadniecie zobaczycie może mi się uda. FIAT PUNTO 3 JEST DO D...Y źLE NIM SIE JEźDZI I SPRZęGłO JEST DZIADOSKIE
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
Przepraszam z góry za OT ale nie mogę się oprzeć
Instruktor rozmawia z kursantem:
- Wyobraźcie sobie, że jedziecie wąską, górską drogą. Nagle widzicie, jak z jednej strony drogi stoi młoda, piękna dziewczyna, a z drugiej - paskudna starucha. Jest wąsko; między nimi nie przejedziecie. Gdzie celujecie?
- Oczywiściście w staruchę!
- Nu, a trzeba nogą w hamulec...
I PAMIĘTAJ O TYM

Instruktor rozmawia z kursantem:
- Wyobraźcie sobie, że jedziecie wąską, górską drogą. Nagle widzicie, jak z jednej strony drogi stoi młoda, piękna dziewczyna, a z drugiej - paskudna starucha. Jest wąsko; między nimi nie przejedziecie. Gdzie celujecie?
- Oczywiściście w staruchę!
- Nu, a trzeba nogą w hamulec...
I PAMIĘTAJ O TYM

green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
spoko... ja zdałem tełorie za 1, ale to chyba norma..
za to praktyka
oblałem raz, na zafajszczanym parkowaniu do garażu prostopadle przodem... ten garaż to był na ... chyba twój skuter Humve
(2 razy słupek - do widzenia)
za drugim razem... ten sam zestaw
suuuper.. no i plac spoko... potem ulica...
dzięki Bogu, trafiłem na człowieka, a nie na faszyste..
ogólem.. silnik zgasł 2 razy, spoooko
raz na skrzyzowaniu.. ale dzień wcześniej zmienili tam pierwszeństwo.. i wogóle
a najlepsze... wykazd z Kopernika, przez Kościuszki w Plac Miarki w katowicach...
jeszcze na kopernika...
Instruktor: prosze pamiętac o torze jazdy
ja : oczywiście:)
wjeźdzam w plac miarki... i kurde.. mam jechać po prawej czy po lewej... a ch*j, jade środkiem
I : no i jak ten tor jazdy
Ja... hmm coś nie bardzo
koleś cieszył się, że nie próbowałem zgadyawc czy lewy czy prawy
kurs, egzamin to inna bajka, i musiałby chyba trwac z rok, żeby sie czegoś nauczyć... i fajnie że niektórzy egzaminatorzy pamiętają o tym, że godzin jazd jest kilkanascie...
za to praktyka

oblałem raz, na zafajszczanym parkowaniu do garażu prostopadle przodem... ten garaż to był na ... chyba twój skuter Humve

za drugim razem... ten sam zestaw

dzięki Bogu, trafiłem na człowieka, a nie na faszyste..
ogólem.. silnik zgasł 2 razy, spoooko
raz na skrzyzowaniu.. ale dzień wcześniej zmienili tam pierwszeństwo.. i wogóle

a najlepsze... wykazd z Kopernika, przez Kościuszki w Plac Miarki w katowicach...
jeszcze na kopernika...
Instruktor: prosze pamiętac o torze jazdy
ja : oczywiście:)
wjeźdzam w plac miarki... i kurde.. mam jechać po prawej czy po lewej... a ch*j, jade środkiem

I : no i jak ten tor jazdy
Ja... hmm coś nie bardzo

koleś cieszył się, że nie próbowałem zgadyawc czy lewy czy prawy

kurs, egzamin to inna bajka, i musiałby chyba trwac z rok, żeby sie czegoś nauczyć... i fajnie że niektórzy egzaminatorzy pamiętają o tym, że godzin jazd jest kilkanascie...
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne