dziś sie na to cos naciąłem przyznam szczerze ze nie wiem ile jechałem bo zorientowałem sie dopiero jak mijałem to cos. od razu zawróciłem <jak tu kiedys ktoś radził> i postanowiłem sie dowiedzieć czy mnie złapali. niestety panowie, zajeci siedzeniem w cieniu i słuchaniem RMF FM nie byli rozmowni. stwierdzili że nie mogą nic sprawdzić bo im sie wszystko skasuje i abym przyszedł na ich komende po południu. tak też zrobiłem. tu panowie byli również mocno zajęci wietrzeniem sie przy wętylatorach. stwierdzili ze im bateria padła i też nic nie sprawdza <jedna wielka zciema>. moje pytanie jest takie...jakim listem to wysyłają?? bo za pare dni wyjeżdzam, rodzina też i nikt tego nie odbierze przez jakis czas. czy jeżeli nie pokwituje odbioru to nie bedzie mi sie liczyc jako miganie się od zapłaty, a moze przychodzi to zwykłym i lata im to ze ktoś jedzie na wakacje.
drugie pytanie - czy ten nasz "polski" przenosny fotoradar błyska przy robieni fotek, bo różnie słyszałem.
hehe,we wtroek kiedy jechałem do Ostrowa (z tąd też piszę) naciąłem się na fotoradar przed Olesnem, jechałem coś ponad 80, a było ograniczenie do 40 (?) zacząłem hamować jakieś 15m przed tą piekielną puszką i udało mi się zwolnić do ok 65 potem przeklnąłem i powiedzialem mamie, że mam to w dupie Na ile mi to wycenią i kiedy to dojdzie?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
ten niestety jest w ciekawym z punktu widzenia zgarniania przez policję kasy z mandatów miejscu :/ ale nie ukrywam, mam nadzieję, że gminie kasy nie starczyło na wypełnienie puszki fotoradarem, albo, że "miejscowe" wzięły kurde nie chce płacić mandatu ... Już nie będę jeździł szybko! Obiecuję!!! ;(
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Jednak najczęściej wypełnioną puchą jest ten fotoradar na Gdańskiej jadąc od Głębokiego, a zawsze jest pełny jak jest ustawiony dla tych, którzy jadą w stronę Słonka
wiem wiem, tylko ze jadac WOJSKA POLSKIEGO od glebokiego tez jest jedna pucha =]
na gdanskiej jest jeszcze jeden myk, ta pucha jest obrotowa, raz jechalem z miasta jakies 90-100, potem wracajac, zwolnilem grzecznie do 70 i ku mojemu zdziwieniu pucha byla obrocona o 180 stopni i cykala wlasnie tym wyjezdzajacym z miasta. na szczescie nic nie przyszlo =]
Ferguss pisze:jest ten fotoradar na Gdańskiej jadąc od Głębokiego, a zawsze jest pełny jak jest ustawiony dla tych, którzy jadą w stronę Słonka
kurna popierniczyło mi się
miał być basen górniczy a nie głębokie to tak jak już się w Szcz. nie mieszka :d
sory za błąd, właśnie w tej puszce co obracają o 180 stopni przez 9 na 10 dni jest aparacik