taki telefoniczny problem
- szmergiel
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
taki telefoniczny problem
jakis pajac wydzwania do mojej dziewczyny z zastrzezonego numeru. zwykle odbiera a ten czubek potrafi w milczeniu nasłuchiwać kilka minut. nawet mój monolog nie osłabi jego zapędów. mnie wq...a a ja straszy. czy nie orientuje sie ktoś, czy jest jakiś mechanizm wydębienia od operatora numeru tej zastrzeżonej osoby?? jutro podzwonie do buira klienta, ale wole najpierw zasiegnąć waszej opini, moze ktoś już coś takiego przerabiał. pozdro!!
- smug
- Uzalezniony
Oj bedzie ciezko.Mnie pewne typy straszyly na stacjonarke i tez chcialem dostac namiar na ten nr zeby jakis wlot zrobic na hacjende:P ale nic z tego
Tylko jesli zglosisz sprawe na policje i zostanie wstrzete postepowanie operator moze udostepnic ten nr.Powiedz lasce zeby odebrala i umowila sie z typem a ty sie zaczaj i mu napier..l ...albo olej te telefony.Powodzenia zycze.

- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
to w takim razie zaden problem
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- lysy103
- Junior
- Kontakt:
Nie musisz z netu. W telefonie możesz wizytówki wysłać one chyba za darmo są.A nawet jeśli z netu to chyba dużo czasu ci to nie zajmie. A takich typów jest pełno. Do mojej też kiedyś wydzwaniało kilka takich ale z nimi nic nie dasz rady zrobić bo co ci po tym ze nawet bedziesz miał jego numer przecież ci nie powie gdzie mieszka, a nawet jeśli to wątpie żeby był z tego miasta co ty. Do mojej jeden dzwonił z jakies wiochy kolo krakowa więc troche kilometrów bym do niego miał 

- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
zglaszasz to w prokuraturze, Twoja kobieta sklada zeznania ze sie boi i wtedy oni namierzaja klienta i i pozniej juz bedziesz wiedzial kto to bo zostanie wezwany
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- lysy103
- Junior
- Kontakt:
No nie wiem czy oni tak ochoczo zabiorą sie do tej sprawy. Polskiej policji nie znasz? Jak im gnoja za nogi nie przyciągniesz na komisariat to nic nie zrobią a po godzinie i tak go wypuszczą. A nawet jeśli doszłoby do sprawy to myślisz że coś by mu zrobili, dostał by tzw. czyn społeczny 1 dzień by pozamiatał albo nawet i nie. Więc po co sobie głowe zawracać

- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
ja nie mowie o komisariacie.... bo komisariat i tak dalej kieruje to na prokurature. prosto idziesz do prokuratury. poza tym ktos kiedys mi grozil przez tel., nie wiedzialem kto to, tak sie sklada ze juz mialem nagrana sprawe w prokuraturze .... ale wczesniej odpisalem sms'a do goscia ze ide na prokurature ... wieczorem dzwonil i przepraszal.
kazdy sytuacja jest inna ... ale niedocenianie policji czy prokuratury nie rozwiaze zadnych problemow.
kazdy sytuacja jest inna ... ale niedocenianie policji czy prokuratury nie rozwiaze zadnych problemow.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA