Tak sie pytam bo nigdy nie miałem do czynienia z golfem 2 a tym bardziej TD. Potrzebuje auto do jazdy codziennej do pracy a ze mój były szef chce takiego VW sprzedac to moze bym sie skusił. Jest to Golf z 1991r, biały, 2 drzwiowy, z silnikiem 1.6TD cena za jaka chce sprzedac to 3500zł. Czy cena uczciwa?
Prosze o wszystkie minusy i plusy ( jezeli takie sa )
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
moj brat ma takowego
V-max 180
pali na miescie kolo 6,5l
na trasie przy 120 kolo 5,5l
raz mu spadl silnik bo sie poducha urwala, troche rdzy jak to w golfie, ale teraz zrobil blachy i bedzie sprzedawal za 3.5K
-sportowa twarda zawieszka
-rocznik chyba 92
-wspomaganie
nie wiem czy nie bedzie kiedys do roboty uszczelka pod glowica, ale glowy nie dam -obadam
do wymiany pojemnik plynu chlodniczego bo przecieka
Ostatnio zmieniony 19 sie sob, 2006 11:14 pm przez Banita, łącznie zmieniany 1 raz.
kwestia gustu. II przestali produkowac chyba w 92 wiec niezly rocznik, w srodku wyglad a la poczatek lat 80, nie bylo gruntownego liftingu deski rozdzielczej.
po naprawde długim namysle......... :hmm: Zrezygnowałem z golfa na rzecz Puga 205.
Kupiłem dzis Juniorka 92r, 93tys PRZEBIEGU!! Od dziadka co jezdził do siostry na Hel i do syna na wioske za jedyne 2,5k Czy przepłaciłem? Moze i tak bo to tylko Junior, ale gotowy do jazdy Jak dorwe cyfrówke wrzyce foty.
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
mnie sie wizualnie nie podoba golf 2 zwlaszcza cala deska
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.