Co sądzicie o pomyśle naszej władzy czyli o zabieraniu prawka jeśli o 2x przekroczy się dozwoloną prędkość. Moim zdaniem to jest śmieszne i jedne z najbardziej debilnych pomysłów jakie mają tak samo jeśli chodzi o zabieranie prawka alkoholikom nawet jeśli ci nie jechali po pijaku. Jak dla mnie to może się dziać tylko za kadencji Kaczora
Będzie rewelka - na 20km/h nawet nie wiesz kiedy będziesz miał 40 i prawko pa pa
Bo policja nie będzie stała tam gdzie jest 50km/h czy 90km/h - taka prawda
Lysy na prezydenta !!!........obalic kacze clony!!!............... .
Ale faktycznie przesadzili z ta predkoscia.Tylko mi sie wydawalo ze mowili cos o miejscach szczegulnie niebezpiecznych czy cos w tym stylu.A jesli chodzi o jazde na dopalaczu to spoko,niech biora,jestem za
No tak tylko nie chodzi o jazde na dopalaczu. Policja sprawdza w rejestrach kto jest alkoholikiem i póżniej dzwonią do starostwa lub urzędu i pytają czy taki gość ma prawko i nawet jeśli nie złapią go po pijaku to i tak już nie ma prawka Dzisiaj właśnie leciał o tym reportaż
z predkoscia to rpzegiecie ale jesli ktos jest alkoholikiem i wiecznie chodzi nabzdryngolony to niech mu zabieraja prawko
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.