nawigacja

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
TOMEK-TARNÓW
Junior

nawigacja

Post autor: TOMEK-TARNÓW »

zakupilem nawigacje sony nav-u50 teraz chcial bym zakupic mapy calej europy !! tylko ze moje mistao jest tak ....nie przeklinaj ze map niema ma ktos jakis dotep do map do takiej nawigacji chcetnie kupie plytke cd z mapami
jesli ktos ma jakiegos znajomego co mogl by mi taka plytke skombinowac to byl bym wdzieczny i odwdziecze sie $ nalezycie !!!!!!
dziekuje bardzo i pozdrawiam
PILNE PILNE PILNE
Moj Peugeot to typowy SZCZUR !!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

przez jakieś DC++ albo torrenta nie udało Ci się znaleźć? W internecie jest ponoć wszystko:) Ktoś kiedyś pisał że ma mapę z internetu. Nie wiem czy to nie był Ferguss przypadkiem. Ja też mam z tego źródła, ale do laptopa więc pewnie to coś innego...

wpisz sobie "mapa polski" w dc++ czy w czymkolwiek innym - powinieneś znaleźć
Ferguss

Post autor: Ferguss »

Ja mam oryginała (to chyba jeden z nielicznych) :P
Ale to jest Polska XL a kolega potrzebuję mapę Europy.
Awatar użytkownika
mi
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: mi »

uuuu, Panowie - z czym do ludzi - to nie jest pda, nie jest laptop - to jest nawigacja, to zeżre tylko przeznaczone dla siebie mapy. Jeśli uda Ci się zassać jakiegoś torrenta - supeł, jeśli nie - płacz i zrzędzenie... Chyba, że zdołasz toto jakoś odblokować i bedzie trybiło jak zwykły palmtop - ponoć się da, ale nie pytaj jak...
Ferguss

Post autor: Ferguss »

aaaa.... myślałem że to pda'style - no jeżeli nie to fucktycznie zmienia postać rzeczy :mrgreen:
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

to cos jak navi dedykowana do auta? w a6 tescia navi zadowala sie piratami =] tylko plytka musi byc spoko a nie za 33gr z tesco... ostatnio mi nawalila w berlinie jedna. przyznam szczerze - zglupialem. zjechalem na parking, wyjmuje plytke a tu jakis orginal szwabski, wrzucilem rok starsza cd-r i jak reka odjal :P

jesli ta navi tez zje kopie, to szukaj obrazow map dedykowanych do tego urzadzonka.
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
ODPOWIEDZ