Wylapie jak sa odlaczone wszystkie.
Sa podlaczone rownolegle, wiec jak jeden odlaczysz/przestanie dzialac -komp tego nie zauwazy.
Jezeli zrobi sie zwarcie -to nie odpalisz, bo zaden nie poda paliwa -tez powinien wylapac, ale przeciez Tobie odpala
Banita pisze:Wylapie jak sa odlaczone wszystkie.
Sa podlaczone rownolegle, wiec jak jeden odlaczysz/przestanie dzialac -komp tego nie zauwazy.
Jezeli zrobi sie zwarcie -to nie odpalisz, bo zaden nie poda paliwa -tez powinien wylapac, ale przeciez Tobie odpala
no to ok to wczym problem? komp działa bo jakby niedziałał to faktycznie niedawał by paliwa na poszczególne wtryskiwacze to czemu on taki słąby jest moze świece zarzuciło, przez ten okres czasu i pasuje wyjac i przeczyscic ja
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
no to ok to wczym problem? komp działa bo jakby niedziałał to faktycznie niedawał by paliwa na poszczególne wtryskiwacze to czemu on taki słąby jest moze świece zarzuciło, przez ten okres czasu i pasuje wyjac i przeczyscic ja
i dlatego rosną obroty na jałowym?
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
i dlatego rosną obroty na jałowym?
hmm no wsumie masz racjie zastanawiajace jest to
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
Tak jak Ci woocash mówiłem na gygy...moim zdaniem ta świca nie sprawiła problemów, tylko zbieg okolicznosci po prostu..padło co innego...czytając ten temat dochodze do wniosku, ze miałem racje..usterki nalezy szukac w układzie wtryskowo - zapłonowym...
no ale niech sie mądrzejsi wypowiedzą....
Co temat, to powtarza sie historia z tym zaworkiem:
'trzeba sprawdzic zaworek, bo to, bo tamto, bo siamto', tylko ze uszkodzony zaworek nie wygeneruje zadnego bledu, nie spowoduje tez ospalosci samochodu.
Chcesz sobie zerkac? -be my guest, ale nie oczekuj po tym zbyt wiele