Siemka wszystkim. mam pytanko moze ktos mi pomoze nie wiem z jakiego powodu po odpaleniu puga wskakuje mi na niesamowicie wysokie obroty,jestem bezradny probowalem chyba wszystkiego.Prosze poradzcie mi cos.
Pozdrawiam,ajronman.
Maly problem z pugiem
- MATUSIK-Z
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Color Line
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Maly problem z pugiem
OkreśL, wtrysk czy gaźnik i wtedy chłopaki na pewno pomogą.
Ponadto jakiś czas temu pojawił się podobny temat, w związku z tym pomieszaj trochę a na pewno coś znajdziesz.
Wejdź w "SZUKAJ" wpisz np. "wysokie obroty" i znajdzieszokoło 90 wątków z tym związanych.
Ponadto jakiś czas temu pojawił się podobny temat, w związku z tym pomieszaj trochę a na pewno coś znajdziesz.
Wejdź w "SZUKAJ" wpisz np. "wysokie obroty" i znajdzieszokoło 90 wątków z tym związanych.
dzieki za tak szybka odpowiedz juz pisze co i jak. Peugot 205 xs 1.4 no i jak sadze jest na wtrysku bo nie mam regulacjii ssania, jednym slowem typowy xs-ik
- MATUSIK-Z
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Color Line
- Numer Gadu-gadu: 0
Zrób jak pisałem.
U góry, pod napisem PEUGEOT masz funkcję "SZUKAJ", wejdź w nią i w kratce poszukiwane słowo wpisz "wysokie obroty", otworzy Ci się ok. 90 postów na ren temat. Na pewno coś znajdziesz dla siebie.
Pozdrawiam
U góry, pod napisem PEUGEOT masz funkcję "SZUKAJ", wejdź w nią i w kratce poszukiwane słowo wpisz "wysokie obroty", otworzy Ci się ok. 90 postów na ren temat. Na pewno coś znajdziesz dla siebie.
Pozdrawiam