troche stary temat odgrzebałes:P
drążki stabilizatora zamień. A wcześneij wejdz pod auto i niech ktos kreci kiera. Bedziesz slyszal co puka. U mnie wlasnie drazki , gdzies na forum dalem zdjeice
ja mam to samo ale przy skrecaniu w prawo, jak lapie za polos to nei czuc luzu ale napier... jakby mlotkiem ktos walil ... i tak jak pisze auto im szybciej tym mocniej ... myslalem ze moze np. podpora polosi albo puszka przy skrzyni np sie luzuje... jak jade prosto to tego nei ma HGW co jest grane
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
a końcówki drążków??
jak mi puka to wymieniam i mam spokój
i to właśnie wydaje mi się że tylko przy skręcaniu puka bo półoś puka nawet na prostej
ale niech się wypowie jakiś fachura
koncowki drazka by tak walily ? sprawdze je bynajmniej
koncowki sa ok
Ostatnio zmieniony 29 sie sob, 2009 9:05 pm przez Pieraś, łącznie zmieniany 1 raz.
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
U mnie jest to samo pukanie, ale jeszcze nie było okazji by sprawdzić, ale prawdopodobnie przegub. Jednak ja mam pytanie może troszkę mniej wymagające.
Gdzie kupie sworzeń wahacza dodam, że przekopałem allegro i neta i nie znalazłem, a żadnych zestawów regeneracyjnych do gti też nie mogłem znaleźć.