Panowie szukałem na forum i nic na ten temat nie znalazłem chyba ze nie było jeszcze w co wątpie. jak ktos wie niech powie co wpisać w wyszukiwarce niemam juz pomysłów
Dokładnie to interesuje mnie to jak są podłączone czujniki na tyle? był bym bardzo wdzięczny za wszelkie informacje gdyż chce założyć abs w moim pugu
A teraz troche nie na temat 205 z małymi dodatkowymi kierunkami na błotniku czy ktos wie czy te kierunki wystepowały w białym kolorze ?? nigdzie niemoge znaleść i niewiem czy wogóle powinienem szukać?
ja na Twoim miejscu poszukałbym na forum 106 oni tam mają dużo z absem wiec tematy się pojawiają.
a zawiecha i rozwiązania w 98% są takie same (mam to i to)
ABS w 205 ma czujniki tylko z przodu,z tylu sa jedynie dwa dzwigniowe korektory sily hamowania..
Uwazam ze do Look-a i wogole do 205 bez ABS-u zakladanie go mija sie z celem.
a zamontowal ktos juz abs w pugu 205?? duzo roboty i kosztow?
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Pieras wszystko da sie zrobic i jezeli chodzi przekladke ABS'u z tym tez nie powinno byc problemow. Potrzebujesz komputer ABS'u, (z tego co mi sie wydaje to montowali go po lewej stronie w bagazniku), kable, przewody na plyn , wal napedowy z ABS i piasty z sensorem.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
ja mam abs - jeżdziem też 205GTI z ABSem (auto KrisGlaba szkoda że chciał aż tyle kasy - silnik był do remontu mimo że był po remoncie) i ABS w 205 nadaje się tylko do tego by wypiąć wtyczkę z kompa i jeżdzić bez - strasznie kiepsko działa