Banita pisze:byly rozne -ja mam u siebie 2 rozne zalozone
ale masz na mysli ze roznia sie tylko 'obudowa' czy np na rolkach sprawdziles ze maja inna charakterystyke?
Nie sprawdzalem na rolkach, ale biorac pod uwage konstrukcje tych hamulcow, to przy gwaltownym hamowaniu samochod znosilby w przeciwna strone niz jest 'mocniejszy' korektor, a jedzie prosto
Taki, ze mozna zblokowac tylne kola i trzeba uwazac z tym na zakretach. Trzeba po prostu umiejetnie z tego korzystac. Zaowocuje to szybszym wyhamowaniem. Nie bawilbym sie w to gdyby jeden z korektorow nie byl walniety a nie mialem zamiaru kupowac nowego.
Z korektorami tez mozna zablokowac. Biorac pod uwage Twoje przednie heble, to bez korektorow zachowuje sie jak jak moj z korektorami 60km/h i mozna bokami latac nei dotykajac recznego.
Banita pisze:Z korektorami tez mozna zablokowac. Biorac pod uwage Twoje przednie heble, to bez korektorow zachowuje sie jak jak moj z korektorami 60km/h i mozna bokami latac nei dotykajac recznego.
przy 60km/h mój lata bokami bez używania jakiegokolwiek ręcznego, wystarczy odpuścić gazu!
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej