Mam takie pytanie stuka mi przy lewym przednim kole jak jadę po dziurach i to mocno. Moje pytanie czy morze być to wyrobiona końcówka wahacza czy zwrotnica i jej gniazdo, jak można to sprawdzić bo wali jak diabli i tak jakby zawieszenie było lekko przechylone |--\ lekko
Takie nawalanie to rónież efekt uszkodzenia gum stabilizatora.jak ulegną przetarciu, to drążek mocno uderza o mocowanie do nadwozia...czuć to pod stopami kierowcy lub pasażera..zależnie króre mocowanie się uszkodziło...
Orfister pisze:Takie nawalanie to rónież efekt uszkodzenia gum stabilizatora.jak ulegną przetarciu, to drążek mocno uderza o mocowanie do nadwozia...czuć to pod stopami kierowcy lub pasażera..zależnie króre mocowanie się uszkodziło...
Jestem sławny o kurka tego się nie spodziewałem tylko za co, ale pytam dalej czy idzie jakoś zregenerować zwrotnice ( gniazdo ) i czy to się opłaca ktoś bawił się w to proszę o porady
A oto szykuje się coś większego cała tylnia półka w pleksi na niebiesko zobaczymy jak to wyjdzie. Za odpowiedz dzięki trzeba będzie szukać nowej zwrotnicy
majkelus205 pisze:A oto szykuje się coś większego cała tylnia półka w pleksi na niebiesko zobaczymy jak to wyjdzie. Za odpowiedz dzięki trzeba będzie szukać nowej zwrotnicy
sorki za ot, ale moze czas na calego puga w plexi podswietlonego na niebiesko?
A mi sie najbardziej podoba u majkelusa kiblodolot powietrza...chociaż dla pierwotnego medium przeznaczonego do tych rur kolor nie ma znaczenia..szare czy czerwone..co za różnica....