mam takie pytanie jak w temacie
czy amorki od 306 moga podejsc to 205 ?? nie bedzie trzeba nic przerabiac ??
mam okazje kupic amorki ze sprezynami i sie zastanawiam czy one podejda
wiec odrazu pisze tutaj dla pewnosci zebym sie nie wkopal
Na pewno pasują z 206, a z tego co wiem te z 306 są bardzo podobne. Niestety 100% pewności nie mam.
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Pasują bez przeróbek Jeżdze na takich w swoim szarym puguZawieszenie przód standart, zawieszenie tył mam z 205GTI a amortyzatory tył z 306,Xsara Są troche sztywniejsze niż standardowe w 205 Jeżdzi się dobrze troche sztywniejszy tył to czasem można pare dobrych kilo włożyć do bagażnika
Na angielskim forum zachwalają te amorki od 306 GTI6. Piszą, że nie ma nic lepszego za tą cene do 205 Można je kupić w ASO za 170zł za sztukę
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
PiotrDiesel pisze:Pasują bez przeróbek Jeżdze na takich w swoim szarym puguZawieszenie przód standart, zawieszenie tył mam z 205GTI a amortyzatory tył z 306,Xsara Są troche sztywniejsze niż standardowe w 205 Jeżdzi się dobrze troche sztywniejszy tył to czasem można pare dobrych kilo włożyć do bagażnika