Drzwi ;/

Forum dla spraw zwiazanych z problemami/dyskusjami na temat nadwozia, wnetrza oraz modyfikacja wewnatrz samochodu
Awatar użytkownika
ghostface
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Drzwi ;/

Post autor: ghostface »

Otoz problem wyglada nastepujaco.
W ostatnich dniach w przyplywie glupoty i nie wiadomo skad sie biorocej u mnie czasem dobroci serca postanowilem odwiezc moich bawiacych sie w srodku tygodnia (czyt opierdzielajacych sie nic nie robiacych wydajacych kase starych) kumpli do domu. No dobra zaplacili mi za to sie zgodzilem :D.....ale nie w tym rzecz jeden z nich ktory sie przyplatal z czelusci w ramach wdziecznosci Trzasnal drzwiami ile mu matka natura dala sily w lapie ;/

Dac mu musiala duzo bo teraz w czasie jazdy slysze stuki z drzwi ciezko mi niestety okreslic czy to z okolic zamka czy zawiasow. Zauwazylem tylko ze ten taki cienki srodkowy zawias drzwi wydaje jeszcze inny dzwiek jak sie drzwiami "macha" i dosc luzno siedzi znaczy da sie go chwycic i poruszyc.

Dobra jak ktos doczytal to pytanie brzmi ....co sie moze do cholery urwalo, poluzowalo, i co mozna sprawdzic, zobaczyc w celu zlikwidowania tego jakze denerwujacego dzwieku w trakcie jazdy ;/ ( w ogole moj PUG pomalu zamienia sie w symfonie rozniastych dzwiekow :roll: )
205 - Sympatyczne lwiątko ;]
1,1 XL 1988 [wtrysk] http://www.GhostFace.205.pl
Awatar użytkownika
aroslaw
Junior

Post autor: aroslaw »

sciagnij tapicerke i zobacz, moze cos sxie tylko poluzowalo, moze zamek sie odrecil itp ;p
Peugeot 205 Style

http://www.aroslaw.205.pl
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

bardzo wdzieczny kolega...

poki co widze dwie opcje:
1. propozycja aroslawa
2. znajdz tego goscia. sklej mu nogi tasma patex :>, daj klucze i powiedz zeby powoli i delikatnie szukal usterki, kazdy gwaltowniejszy ruch w stosunku do puga nagradzaj odgaszeniem papierosa na plecach/czole (tu pewna dowolnosc) jak skonczysz paczke (jesli nie palisz, moze byc palnik, tym gorzej dla niego) to powinien usunac usterke i do konca zycia pamietac zeby nie trzaskac drzwiami :>
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
ODPOWIEDZ