Witam!
Mam pytanie czy moze ktos gdzies kupowal wlaczniki drzwiowe do lampki oswietlenia wewnetrznego? Bo u mnie obydwa padly a w sklepach mowia ze nie podrabiaja tych czesci.. A moze ktos ma sprawne na sprzedaz?
Juz go kiedys rozbieralem i regenerowalem bo cos tam w srodku sprochnialo od rdzy, ale dzialal przy co trzecim otwarciu drzwi..
Ale temat chyba nieaktualny bo wczoraj zadzwonili do mnie ze sklepu z informacja ze udalo im sie zamowic oryginalne w cenie ok. 18 zl/sztuke. Dzis podjade i zobacze czy faktycznie takie jak trzeba
No bez przesady jak wam szkoda na puga wydać 18 zł to może i klocki używane kupujecie? Ja niestety mieszkam na zadupiu i salonu puga u mnie niet...dlatego wybrałem opcje szrot...gdybym nie musiał jechać 100 km do salonu to bym kupił nówkę za 18 zeta ...
wiesz jeszcze jest kwestia wyboru co sie kupuje za te 18 zl
rownie dobrze idac tym tropem powinienes tankowac paliwo rajdowe po 18 zl za litr, no chyba na puga nie bedziesz zalowal
ale w profilu mozesz sobie napisac ze jezdzisz na takim paliwie za 18 zeta i wszyscy beda robi łooo, szacun, pytac jak silnik chodzi itd
a jak kupisz wlacznik to kto na to zwroci uwage
hehehhehe...no słusznie, napiszę sobie że jeżdze na gazie od putina, odpalam na benzynce od szejka, a oleju używam jedynie takiego jak amerykanie podczas operacji pustynna burza...hehehehhe...ale wyłącznik do drzwi mam ze szrotu...