Ostatnio zmieniony 20 lut ndz, 2005 3:25 pm przez Para, łącznie zmieniany 4 razy.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
nie ma sprawy.. ciesze sie ze komus sie to przydało
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
siemka macie moze cos o motroniku M 1.3 kurde i juz sam nie wiem jaki to wreszcie model bo nie mam tej tabliczki na silniku wiem tyle ze 1.9 i mam kompa motronic z 3 rzedami pinow,Moze ktos wie on dokladnie ma koni rocznik 88 katalizatora nie widac sonda jest na kolanku wydechu
Tak tak chłopaki napewno po prostu właśnie ściągnąłem sobie te schamty i stwierdziłem że się przydadzą bo bede teraz wstawiał nowy silnik do mego Juniorka mianowicie 1,1 mono. A w ramach tego chciałem napiać żeby ludzie wiedziele że sie to przydaje czasem komuś. Poza tym o setnym poście napisałem jako edycja mego tematu Ależ szybka jest wasza reakcja wy to dopiero jesteście nabijacze nawet to nie ma nic wspólnego z tym tematem hehe No ale widze wykład napisałem Pozdro chłopaki
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
w moim pugu mam silnik TU3M z katalizatorem podobno monojetronic, ktory z tych dostepnych schematow dotyczy mojego silnika. i drugie pytanie w kilku postach przeczytalem ze jest w pugach jakis komputer powiedzcie mi jakie wersje go maja i gdzie on sie znajduje zebym mogl ewentualnie zobaczyc
RaveMan pisze:w moim pugu mam silnik TU3M z katalizatorem podobno monojetronic, ktory z tych dostepnych schematow dotyczy mojego silnika. i drugie pytanie w kilku postach przeczytalem ze jest w pugach jakis komputer powiedzcie mi jakie wersje go maja i gdzie on sie znajduje zebym mogl ewentualnie zobaczyc
komputer chyba jest w każdym pugu z wtryskiem.. pppobierz sobie ksiazeczke Etzolda , tam powinines cos znalesc ciekawego.