napewno nie, 205Mi16 jeszcze nie wyjechało za garaż dalej niż 10m, ale za to jakie piękne było to 10m )))))))))))))))))))))) raj w uszach.... piekło w bębenkach
Przeczytałem ze chcesz klatke zamontowac polecam Łukasza Siekierke, on bez problemu klatke rajdową zrobi, pozatym chłopak ma doswiadczenie z pugach 205 sam bede do niego jechał ale jak wyspawam bude i zrobie podłoge
Ostatnio zmieniony 22 lut śr, 2006 10:03 am przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
zderzak jest świetny nie żaden szpanerski..ciężko jest znaleść jakiś inny niż oryginalny zderzak do 205 który będzie pasował i nie psuł wizerunku..a ten jest niemal idealny
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
raczej chyba nie beda bo juz ma poszerzenia... wiec listwy teraz moga nie pasować i dziwnie wygladc
Według mnie wcale nie stoi wysoko!!
Faktycznie na foto na pierwszy rzut oka tak wygląda ale
1. akurat taka perpektywa i światło prześwietlające dokladnie całe nadkola
2. te nadkola w poszerzeniach są poprostu dużo bardziej wykrojone i felga 15 z niską oponą w nich ginie..
Widać wyraźnie że progi są zdecydowanie niżej od "środka" kół, jest niższy od serii.
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
dla mnie super ciekawy jestem jak to lata mam nadzieje że na ogolnopolskim zobacze,najwazniejsze ze zrobiles takiego potwora ,a do kjs na nizszym zawiasie cały twój wklad pracy szlak by trafił..pozdro