Para pisze:Jest gites! Nie jeden by taką 205tkę chciał, nie znam nikogo innego na tym forum kto zrobił taką robotę w swojej 205 dlatego mi się to wszystko bardzo podoba. Nie zapominajmy jak ten samochód wyglądał przed projektem. Ciesz się autkiem bo masz czym, tylko uważaj na obcierające koła z tyłu bo podobno lubią zachaczyć przy tym rozmiarze felg
PS: Dzięki za info o szybach !
Ciesze się ,że jest parę osób którym się podoba ,że staram się ten fajny samochodzik utrzymać tak ,ba jeszcze długo mógł jeździć i cieszyć przede wszytkim Kaśkę , moją drugą połowę, bo to przecież jej auto i ona nim będzie jeździć . Chciał bym też dodać ,że kwestie blacharsko lakiernicze z założenia miały przynieść podobny efekt. Nie mam dużego doświadczenia w lakierowaniu, pomagał mi kolega ,który również się na tym nie za bardzo zna ,ale miał chęci i kompresor. Uważam ,że wyszło nieźle jak na nasze możliwości i warunki. Generalnie odlakierowanie tego auta , to tylko część dużej pracy ,która została w niego włożona i część tego co zostanie jeszcze zrobione. Liczę ,że słowa pomocy ,które padły z ust Pana z ASO okażą sięmieć pokrycie i pomogę w zdobyciu części wyposażenia, zobaczymy.
Już miałem okazję poznać efekt obcierania tylnych opon o nadkola. Po zmianie belki na nową poprosiłem o jej obniżenie

, szybko wróciłem do stanu wyjściowego.
Dzięki za słowa uznania i krytyki, przydadzą się.