narazie przestój niestety kupiłem autko do jazdy i niestety trzeba przy nim trochę podłubać żeby mogło służyć tak jak powinno!!a pug narazie zapakowany stoi i czeka na wiosnę:)i chwilę wolnego czasu żeby go poskładać do końca
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
druan pisze:... niestety kupiłem autko do jazdy ....
Niestety
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Bardzo ladnie tylko pogratulowac. Nie dziwi fakt, ze skoro tyle inwestuje sie pracy, serca i kasy w auto ma byc weekendowa maskotka, ale to tylko podnosi jej wartosc. To prawda z salonu nie da sie kupic, ale mozna zrobic, ze bedzie lepszy niz z fabryki
Powodzenia
Byliśmy z Gadem obczailiśmy, Druan po opowiadał ale generalnie jestem w totalnym szoku naprawde autko jest genialne i dopieszczane w kazdym calu, komora silnikowa jest tak sterylna jak sala operacyjna na amerykańskich filmach, naprawde masakra będzie konkretna jak wyjedzie na ulice, naprawde ukłony Druan bo to co zrobiłeś ze swoim GTI jest godne wszelakiej uwagi i podziwu
Druan , koniecznie sie do mnie odezwij to zrobimy galerie na gti.peugeot205.pl/gallery/
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Długo oczekiwana przesyłka Dzisiaj doszła:)PRZYSZEDŁ CZAS ZAPEŁNIĆ DZIURY W DOKŁADCE PRZEDNIEJ Taka mała rzecz a tak cieszy Piękne halogeniki :podziękowania :jozek & maja
Jutro postaram się pokazać jak wyglądają w dokładce:)
Załączniki
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Cholera, sliczne !! Gratuluje wyboru ! Gdzie takie cudenka trafiles ?