b) niestety nie żartujesz

Ok:) Jak znajdziesz silnik t16 to daj znac heheLord Devil pisze:Nie ma problemu. W sumie aż dziw, że to samo miasto a jeszcze nie mieliśmy okazji, ale rozumiem, Ty masz zajęcia i prace, ja to samo a poza tym więcej byłem we Wrocławiu jak w Lublinie. W połowie lipca lece do Francji finalizować nowy projekt napedu do 205 i wracam w połowie sierpnia, noże trochę później.
Pozdrawiam.
munne pisze:Panowie ja wszystkim proponuje wyluzowac bo niektore komentzre sa naprawde nie na miejscu nie znacie mnie wiec........ To nie jest tak ze jestem jakims bogatym studentem akademii medycznej i ze mamusia mi daje pieniadze na samochodzik jak skoncze studia medyczne i bedzie mnie stac na wiele lepsze auto bede je mial ale 205tka tez bedzie stala obok tego auta. Ja sam zarabiam i sam za to place i radze wszystkim tym ktorym sie podoba to co robie zrobic to samo jezeli oczywiscie macie takie mozliwosci. Jezeli chodzi o to co napisalem ze bedzie jednym z najladnieszych to powiem tak przegladam rozne strony internetowe zwiazane z 205tka od 8 lat i mniej wiecej orientuje sie jak dobrze zrobiona 205tka powinna wygladac, gust kazdego jest rozny ale z komentarzy ludzi ktore regularnie dostawalem zatrzymujac sie na swiatlach,parkingach czy stacjach benzynowych moge szczerze powiedziec ze ten samochod im sie podobal.
Tylko nie pisz ze planujesz zrobic jedna z najladnieszych 205tek w Europie bo niektorym takie plany sie nie podobaja w klubie hehehehe.Pozdrawiam i powodzenia z pugiem.Qbis pisze:niestety juz niedlugo podobna dyskusja bo moj takze stoi u lakiernika a lista przerobek jest naprawde dluuuuuuga (tylko ze jeszcze nie mam 17'' ; zreszta ich nieplanuje gdyz na szukam 16'' ).Stan dzisiejszy mojego puga oplakany: gola blacha i tyle.
U mnie byly tak zjechane ze trzeba je bylo miedzy innymi rozwiercic dobrac nowe tulejki z odpowiednia gruboscia itd.Marin205 pisze:- a co to jest regeneracja zawiasów i co obejmuje?munne pisze:Wychodzi jakies 4000 zl no i oczywiscie wymiana tylnej uszczelki do szyby regeneracja zawiasow i tak dalej.