Spokojnie panowie kończę sesję na studiach i za jakieś 2-3 tygodnie będzie kompletny 12 odcinkowy poradnik dostępny na stronie oraz w formie pdfa do pobrania
smartwax i chemicalguys sprzedajemy a podczas detailingu pracuję na wielu różnych produktach różnych producentów
Para pisze:
Oprócz tego nie moge znieść, że SL434 będą się marnować ze względu na belkę z 309 GTI, mam zamiar mimo obcierania spróbować je założyć i może ewentualnie wyciąć trochę poszerzenia. Nadkola nie powinny być problemem i przód również powinien się zmieścić. Jak myślicie ??
doklej na belce 2 cm podkładkę w miejscu gdzie uderza odbojnik - i koło nie będzie dobijać do nadkola
tak zrobił Sylwek czyli Gila205 w swoim Garrosie cabrio
Że tak pozwolę sobie spytać jakie ET mają SL434, bo też myślę nad belką z 309, a mam te ATSy/INTRY z 7J ET18 i nie wiem czy wejdą wtedy. Sorry za offtop Para.
Odnośnie mojego pytania o czujniki, Munne podpowiedział / knock sensor to czujnik stukowy, map sensor bedzie mial inną końcówkę w zależności od rodzaju użytej wiązki. Czujnik temperatury mogę użyć od 205 więc problemu nie ma.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Nie jeden na wyspach... walcze z czujnikami, końcówkami. Będzie też zabawa ze skrzynią i mam nadziję, że uda mi się zrobić obszerną relację krok po kroku żeby w przyszłości każdy laik jak ja mógł sobie z tym poradzić
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Klima raczej nie zagości, ale o tym jeszcze pomyślimy. Wspomaganie na pewno będzie.
Wiązka z 306 GTI6 kosztuje ok 40 funtów. Jeżeli ktoś nie jest w stanie sobie sam przerobić to może skorzystac z usług Pug Racing, tak przerobiona wiązka kosztuje wtedy 225 funtów (ok. 1200zl )
Z pewnością ktoś z forum mógłby to zrobić dużo taniej...