Tylko nie odlec z tymi modyfikacjami, jak dla mnie ta koncowka wogole sie nie nadaje. Wystaje pol metra za auto :/
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Patrzac na zdjecie wyglada jakby wystawal poza zderzak, mysle ze jakbys go troszeczke schowal to bedzie ok ale nie wazne co my piszemy przeciez to Ty masz byc zadowolony, kazdy ma swoja wizje swoje 205tki ktore czasami z czasem potrafia sie zmienic.
TO-MI pisze:jakbyście dali znać polatał bym z Wami
tylko wygląd mojego taki niechlujny
To-Mi - przywieź koleżankę z awatarka, to przewiozę ją "topless", tzn. z odkrytym dachem w CTI
A tak na serio, to musisz brać się do roboty, bo poziom w Krośnie podniósł się dość sporo... Na szczęście jest na miejscu jeden fachowiec, który (podobno) potrafi 205-tkę rozłożyć i złożyć z zamkniętymi oczami...
eee tam ja już swojego prześwietlonego mam
swap i drobna blacharka pozwoliły poznać niemal wszystkie tajemnice 205
ale koniec OT
fajny GIT mój już taki nigdy nie bedzie niestety
super autko,
kolejna 205 w moim garażu koniecznie musi być właśnie w tej wersji i kolorze
ciesze się ze moglem pomoc małą częścią jakbyś chciał jeszcze lepszy schowek to mam tylko bez zamka
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Cożeś tam panocku nawojował? Myłeś tylko, czy robiłeś jakieś polerki i woskowania?
Minął tydzień, a auto wygląda jeszcze lepiej. Swoją drogą to dotarłeś do mojego ulubionego etapu - fura skompletowana, teraz pozostaje tylko polerować lakier szmatką i wozić się po mieście