Mój 205 w trakcie roboty:)

Większe projekty, odbudowy i renowacje, przygotowanie do rajdów.
Awatar użytkownika
_GTI_
Nowicjusz
Posiadany PUG: GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Re: 205

Post autor: _GTI_ »

munne pisze:Co do aut w tym klubie tak naprawde nie moge nic pozytywnego powiedziec oprocz Lorda Devila ktory ma gust i wie co robi!
Mylisz sie i to bardzo bo jest pare naprawde pieknie utrzymanych w oryginale GTI (i nie tylko), to jest brak gustu wg ciebie?
Lord Devil pisze:Jakby nie patrzec Munne mial pierwszy w Polsce 205 z silnikiem miga, kiedy wiekszosc z nas nawet powaznie o tym nie myslala tylko snula marzenia.
skad ta pewnosc? :roll:
Munne
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 10090927

205

Post autor: Munne »

No tak do glowy mi odrazu przychodzi Padre i pieknie utrzymane cti widzialem to autko live jak mialo dorabiany nowy dach:) moze i jest ich wiecej w klubie ale ja sie zajmuje czyms innym ja doskonale rozumiem ze ktos sobie chce doprowadzic swoje autko do stanu w jakim wyjechalo z fabryki. Ja sie zajmuje modyfikacja 205tki nie doprowadzeniem jej do stanu w ktorym opuscila fabryke. Orginalne gti/cti jest pieknym autem owszem, na inne modele 205 nawet nie patrze ale tak ja mowie ja sie zajmuje czyms innym.Pozdrawiam
Kazda morda pasuje do Forda!
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

na inne modele 205 nawet nie patrze
boszsz... co za bufon 8)7 oczywiście bez urazy :wink:
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

munne pisze:Orginalne gti/cti jest pieknym autem owszem, na inne modele 205 nawet nie patrze

ale to jest najprawdziwsza prawda poza paroma chlubnymi i zadkimi modelami nie posiadajacymi XU pod maska :wink:

80% 205 jest po prostu brzydka-szczegolnie wersje 5d 8)
basia

Post autor: basia »

munne dobrze gada - zrobił zajebiste GTi, z gustem bez przesady i wsi - tak naprawde w tym klubie nie ma drugiego takiego autka - orginały orginałami ale nie sztuką jest zrobić to co zrobiła fabryka - sztuką jest tak zrobić swoje GTI by było jedyne w swoim rodzaju i nie spierdzielone..... inne lampy z tyłu i będzie świetny!!!
Munne
Peugeot 205 Master

basia pisze:munne dobrze gada - zrobił zajebiste GTi, z gustem bez przesady i wsi - tak naprawde w tym klubie nie ma drugiego takiego autka - orginały orginałami ale nie sztuką jest zrobić to co zrobiła fabryka - sztuką jest tak zrobić swoje GTI by było jedyne w swoim rodzaju i nie spierdzielone..... inne lampy z tyłu i będzie świetny!!!
I o to mi wlasnie chodzi ciesze sie ze sa ludzie ktorzy wiedza o co biega, fabryka fabryka to jest gust ludzi ktorzy zaprojektowali to auto nie moj ja nigdy nie bede jezdzil orinalnym autem zawsze je bede w jakis sposob modyfikowal! Jak skoncze studia i wroce do Reniferlandu zakupie Lancie Delta Integrale Giallo Edition wtedy nie zmienie nic z zewnatz. Ale wpierw Trzeba bedzie jeszcze zrobic porzadne 205cti :D

Dodano po 1 minutach:
Banita pisze:
munne pisze:Orginalne gti/cti jest pieknym autem owszem, na inne modele 205 nawet nie patrze

ale to jest najprawdziwsza prawda poza paroma chlubnymi i zadkimi modelami nie posiadajacymi XU pod maska :wink:

80% 205 jest po prostu brzydka-szczegolnie wersje 5d 8)
Taka jest prawda!!!!!
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
Numer Gadu-gadu: 6446898
Kontakt:

Post autor: Lord Devil »

Mam nadzieje ze jak wrocisz do domku na stale naszego klubu nie opuscisz i pokazesz i CTi i Lancie.
Car Valeting, Car Detailing.
Munne
Peugeot 205 Master

205

Cti jeszcze mam zamiar zrobic w trakcie pobytu w Polsce jak wszystko dobrze pojdzie ale jak to czasami jest w zyciu zawsze cos moze wypasc i nagel wszystkie plany sie ida........ :D Co do Lacii to trzeba bedzie nazbierac gruba kase bo tanie to one nie sa ale to tez jest taki maly dream z dziecinstwa ktory musi sie spelnic!
Awatar użytkownika
skola
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 Roland 1,4 TUS3 84KM

Post autor: skola »

te lusterka i lexy z tylu oraz ta klapa nijak sie maja chyba do tego auta... jakos mi nie pasuja na max.. reszta bardzo ladnie ale jeszcze nie jest dobrze 4+/6 :)
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2619

PRZÓD: Wzmak Rockford P450.4, Hertz HSK 165, radio JVC KD-BT1 ,TYŁ: Wzmak SOUNDSTREAM TRX2.550, SUB: MB Quart RWE 302 , kable 35MM^, kondzior 1 F
Awatar użytkownika
stef
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205mi16
Numer Gadu-gadu: 4896812
Kontakt:

Post autor: stef »

To ja sie wypowiem po raz pierwszy!
Jak zobaczylem auto munne po raz pierwszy w Lublinie to faktycznie nie wygladalo zaciekawie (oczywiscie poza blyszczacymi felgami), ale tak jak sie pozniej okazalo auto bylo w fazie poprawek.

Mnie szczerze powiedziawszy kreci troche inny wizerunek 205 GTi ale to co robi munne jest godne uwagi i szacunku. Nie bede sie rozpisywal jak duzo pracy, staran, czasu i kasy trzeba dodatkowo w to wlozyc bo kazdy o tym doskonale wie.

205tki blyszczace we wszystich swoich wypuklosciach i rantach rowniez sa potrzebne:)

Podsumowujac: KAWAL dobrej roboty tu widze

PS. interesuje mnie sprawy mechaniczne - co z silnikiem? Jakies modyfikacje czy zostaje seria?
Obrazek
Munne
Peugeot 205 Master

205

Powiem tak narazie nic nie planuje co do silnika dopoki mi sie nie zacznie sypac :D silnik ma zrobione 130000km jezdzi na castrolu rs 10/60 odkat go mam i nie bierze ani kropli oleju dostaje w dupe rowno!!!!Tak jak mowilem jak bedzie czas na remont na bank cos zrobie aby uzyskac jakies 180+.Marzeniem jest silnik t-16 mialem kupic w wawie wszystko bylo ustalone z typem bylem ogladalem silnik mialem odebrac go tydzien pozniej ale cos zaczal kminic nie wiem czy bede mial taka okazje jeszcze raz ale mojego puga nigdy nie sprzedam takze moze kiedys mi sie takie szczescie przydarzy.Pozdrawiam
Paweel

Post autor: Paweel »

to juz skonczone ?
bo tak w sumie to nie zauważyłem aby był powód do ochów i achów ...
:roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

munne pisze:Powiem tak narazie nic nie planuje co do silnika dopoki mi sie nie zacznie sypac :D silnik ma zrobione 130000km jezdzi na castrolu rs 10/60 odkat go mam i nie bierze ani kropli oleju dostaje w dupe rowno!!!!Tak jak mowilem jak bedzie czas na remont na bank cos zrobie aby uzyskac jakies 180+.Marzeniem jest silnik t-16 mialem kupic w wawie wszystko bylo ustalone z typem bylem ogladalem silnik mialem odebrac go tydzien pozniej ale cos zaczal kminic nie wiem czy bede mial taka okazje jeszcze raz ale mojego puga nigdy nie sprzedam takze moze kiedys mi sie takie szczescie przydarzy.Pozdrawiam
Swojego czasu byl 405 t16 do sprzedania na allegro, moze z niego skorzystasz??

ps. Dorzucilem zdjecia do galerii. :arrow: http://gti.peugeot205.pl/gallery/munne

ps2. Kiedy wstawisz kierunki? :wink:
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Kontakt:

Post autor: lysy103 »

Autko jest super :) Nie ma nic do czego można było by się przyczepić i nawet te lempy mi się podobają. No kawał dobrej roboty. Nic w nim nie zmieniaj. :W
Munne
Peugeot 205 Master

Paweel pisze:to juz skonczone ?
bo tak w sumie to nie zauważyłem aby był powód do ochów i achów ...
:roll: :roll: :roll:
No ciekawe co Ty kolego bys zrobil z 205tki bo ja nie wiem co wiecej mozna zrobic z zewnatrz no chyba ze kupic jakies super zderzaki na allegro od innego auta i na hama je wcisnal to jest tylko stary Peugeot Subaru z niego nie zrobie :D mi sie podoba taki jaki jest a tobie sie nie musi zapraszam na zlot w Lublinie chetnie poslucham jak 205 powinno wygladac wedlug Ciebie albo mi odrazu pokarzesz twoje auto.Pozdrawiam

Dodano po 2 minutach:
Para pisze:
munne pisze:Powiem tak narazie nic nie planuje co do silnika dopoki mi sie nie zacznie sypac :D silnik ma zrobione 130000km jezdzi na castrolu rs 10/60 odkat go mam i nie bierze ani kropli oleju dostaje w dupe rowno!!!!Tak jak mowilem jak bedzie czas na remont na bank cos zrobie aby uzyskac jakies 180+.Marzeniem jest silnik t-16 mialem kupic w wawie wszystko bylo ustalone z typem bylem ogladalem silnik mialem odebrac go tydzien pozniej ale cos zaczal kminic nie wiem czy bede mial taka okazje jeszcze raz ale mojego puga nigdy nie sprzedam takze moze kiedys mi sie takie szczescie przydarzy.Pozdrawiam
Swojego czasu byl 405 t16 do sprzedania na allegro, moze z niego skorzystasz??

ps. Dorzucilem zdjecia do galerii. :arrow: http://gti.peugeot205.pl/gallery/munne

ps2. Kiedy wstawisz kierunki? :wink:
Para ta 405tka nadal jest allegro ale 20000zl dac zeby sam silnik brac to troche przesada i szkoda 405tki kierunki hmmmmmmm nadal nie kupilem :D
Zablokowany