Mialem okazje zobaczyc to autko na zywo na spotkaniu w Belgii na torze Zolder Naprawde niesamowita ilosc czasu i kasy wpakowana w ten projekt. Autko prezentowalo sie niesamowicie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Chyba chciałeś napisać zawieszenie i układ kierowniczy z GTI, 205 jak reszta pojazdów ery nowozytnej ma karoserie samonośną, wiem kurna czepiam sie ale nvm, swoją drogą projekt ciekawy.
Ten gość to jakiś czarodziej i maniak... Sam sobie zrobił Dimmę, nawet dorobił obudowy z lamp Morette.
Już nie mówiąc o wszędobylskim włóknie węglowym dla zaoszczędzenia wagi i tym obiciu całej deski rozdzielczej jakimś miękkim materiałem...
Szacun za projekt.
Munne znasz tego pana? To ten starszy jegomość na zdjęciu w gazecie?
Mialem okazje zobaczyc to autko na zywo na spotkaniu w Belgii na torze Zolder Naprawde niesamowita ilosc czasu i kasy wpakowana w ten projekt. Autko prezentowalo sie niesamowicie
To wg mnie już jest przesada sama V6stka z przodu to jest przegięcie , a co dopiero z tylu i z przodu =.=.
Ciekawe czy ktoś zrobi z V8 z tyłu tak jak zrobili Renault Twingo.....
RafGentry pisze:Ten gość to jakiś czarodziej i maniak... Sam sobie zrobił Dimmę, nawet dorobił obudowy z lamp Morette.
Już nie mówiąc o wszędobylskim włóknie węglowym dla zaoszczędzenia wagi i tym obiciu całej deski rozdzielczej jakimś miękkim materiałem...
Szacun za projekt.
Munne znasz tego pana? To ten starszy jegomość na zdjęciu w gazecie?
U tego Pana robilem obligatoryjny kurs jazdy na sliskiej nawierzchni kiedy robilem prawko:) Jak widac starszy czlowiek z chorym serduszkiem ale zapal ma i swietnie sobie radzi!! W chwili obecnej nowe serce znajduje sie pod maska ciekawa hybryda. Prosze zwrocic uwage ze rownierz z tylu ma wentylowane tarcze 266mm wraz z zaciskami Brembo z przodu czy ktos w Szwecji czy na driversach zareagowal tak jak na Polskim forum? Nie!!!!!!!!Oczywiscie to nie jest jedyne auto na takim setupie ale...........