A więc ostatnim czasem co nieco pogrzebałem m. in. -wyregulowałem TPS
-naprawiłem podświetlenie zegarka (wymieniłem żarówkę)
-troszkę dodałem koloru błotnikowi turbo no bo leżała pomyślałem że może coś poprawi wygląd tak na teraz
-założyłem osłone na klapę bagażnika tą co jest od środka, były połamane spinki więc wymieniłem
-wymieniłem uchwyty od sznurków co trzymają półkę, był tylko jeden ale wymieniłem go i założyłem ten co go nie było
-założyłem gniazdo zapalniczki, jeszcze muszę dorobić kabelek do podświetlenia ramki dookoła gniazda
-no i ostatnia sprawa to kupiłem radioodtwarzacz a dokładniej Pioneer DEH 55 SDK, teraz będę musiał jeszcze jakoś upchać mój zestaw odseparowany 165mm, coś tam już mierzyłem i chyba da rade to upchać w org. miejsca tylko coś trzeba będzie porzeźbić z maskownicami, lepiej by w sumie było robić takie kieszenie na dole drzwi jak ktoś z forum zrobił ale narazie spróbuję zrealizować mój plan chyba że jednak nic z tego nie będzie to zrobię jakieś sensownie wyglądające i pasujące do 205 te takie jakby kieszenie. Jak już uda mi sie zamocować głośniki to coś tam myśle jeszcze drzwi wygłuszyć i popędzić głośniki przez wzmacniacz.
Proszę - dodawaj zdjęcia przez forumowy uploader. Z góry dziękuję. RafGentry