A to cwaniak!PrezesBednarz pisze:Auto było w GD. Nie zdążyłem go kupić. Ktoś z forum wziął go dla samych foteli.

Z zaznaczeniem przyjedź i sobie odkręć?moralez pisze:Jakby byly speedline'y to juz bysmy dobijali targu

A to cwaniak!PrezesBednarz pisze:Auto było w GD. Nie zdążyłem go kupić. Ktoś z forum wziął go dla samych foteli.
Z zaznaczeniem przyjedź i sobie odkręć?moralez pisze:Jakby byly speedline'y to juz bysmy dobijali targu
cejot ty masz podobno 4 speedline 14 na sprzedaż ludzie mówią tak podobnocejot pisze:A to cwaniak!PrezesBednarz pisze:Auto było w GD. Nie zdążyłem go kupić. Ktoś z forum wziął go dla samych foteli.![]()
dlugo by kubasa nie trzeba namawiac, jeszcze by walizke z forsa przywiozlcejot pisze:Z zaznaczeniem przyjedź i sobie odkręć?moralez pisze:Jakby byly speedline'y to juz bysmy dobijali targu
Jak niedawno wrzuciles ogloszenie z takim za 5,5 k euro to mocno mnie to zmotywowalo do restaurowania auta.RafGentry pisze:Brawo Ziom!
Fajny zakup, GTI phase I - mało ich mamy w klubie...
Szykuj go i niech Ci służy
widzę, że o mojej "dziupli" co raz więcej się mówi, choć nie do końca precyzyjniekubas pisze:cejot ty masz podobno 4 speedline 14 na sprzedaż ludzie mówią tak podobno