Orfister pisze:Może zatem czas pomyśleć o sprzedaży jednego z garazowych "staczy"

Ależ Orfi, nawet nie wiesz jak często o tym myślę. Z tym, że na myśleniu się kończy...
P.S. Myjka bezdotykowa potrafi czasem zaskoczyć człowieka... Wydałem pięć zeta, a jaki piękny efekt!
A tak w ogóle przymierzam się do założenia lamp tylnych Phase 1. Chcę odzyskać światełko wstecznego i podkreślić "retro look". W końcu za parę dni to auto będzie miało już rocznikowo 27 lat!
Dziś przepolerowałem lekko klosze starych lamp, które poprzedni właściciel dorzucił mi do dieselka. Na jednej jest jeszcze pieczątka z datą produkcji - lipiec 1987.
Jak na robotę z użyciem szmatki z mikrofibry nie wyszło najgorzej, ale trzeba będzie jeszcze poprawić maszynowo.
Dotarł też do mnie w końcu kluczyk z zamówienia grupowego (dzięki Marcin!). Jest nowy, ale jakością znacznie odbiega od oryginalnych produktów Neimana. No ale przynajmniej z daleka wygląda podobnie

Tutaj w towarzystwie moich rezerwowych kompletów kluczy. Niektóre już mocno zmęczone jak widać...