Co to za czasy! Nawet w Polsce zaczynają doceniać 205-tki. Klapki z oczu pospadały, czy jak?

Ciekawe to co piszesz. Jaki masz sposób na redukcję biegów w automacie? U mnie w Gentry redukcję wymuszam kickdownem, wciskając szybciej pedał gazu do podłogi...cejot pisze: Co do skrzyni to ta również umożliwia wachlowanie biegami, choć w mniejszym zakresie. Dokładnie to 3-4. Efekt całkiem fajny. Jeden ruch ręką i jest redukcja. I to prawie bez opóźnień. Mi to przywołuje do głowy rozwiązania w klasykach z USA -.
I dobrze, że tak się stało. Dość już nachalnej promocji BX-aMiceK pisze:A miał być BX, zamiast CiebieTylko w górach byłem
Redukcja z 4 na 3 to jeden ruch ręki. Nie trzeba wciskac guzika.RafGentry pisze:Ciekawe to co piszesz. Jaki masz sposób na redukcję biegów w automacie? U mnie w Gentry redukcję wymuszam kickdownem, wciskając szybciej pedał gazu do podłogi...
Oczywiście, że tak! Jednak nie będzie to autko przeznaczone do codziennej jazdy miejskiej.Orfister pisze:Janku, mam nadzieję, zę jak miną dni znaczone solą na ulicach to wyjedziesz z mrocznej pieczary ?
Dajesz gaz do podlogi 2 razy i masz "redukcja i ogień", oczywiscie na miare mozliwosci, nie wiem jak w 205, ale w jeepie robi to robotedzikson pisze: Choć przyznam, że w codziennej jeździe brakowałoby mi mieszania biegami i opcji "redukcja-ogień!" w niektórych sytuacjach
Dzięki! Cieszę się, że Ci się podoba.TomekŻulu pisze:Automatik Cejota nie błyszczał piekna felgą czy glebą itp. A w moim odczuciu był najlepszym peugeotem 205 na otwarciu sezonu YTW. Oldscol wersja i wspomnienie wnetrza mojego pierwszgo auta jakim było Renaut R18