OK zdjęcie niedługo zamieszczę

owszem pug posiada dwa gaźniki i szukam speca który je wyreguluje

bo to mnie przerasta.
Wczoraj wjechałem na kanał i razem ze starszymi kolegami oglądaliśmy co mu dolega

Wyciek oleju już zlokalizowany (tylko teraz wam nie powiem z czego bo normalnie nie pamiętam) ale kapie na prawą ośkę przez co rozbryzgiwało olej na pół komory silnika. Że to ,,leżak" bo silnik leży (wczoraj trochę wiedzy przyswoiłem

) to jak mechanik będzie mi wymieniał uszczelkę to i sprzęgło dostanie nowe. Silnik dostał 1,5litra oleju i trochę świeższych rurek bo stare powoli kończą swój żywot. Koła z tyłu przenieśliśmy na przód (w 5 minut

istny pit stop) bo miałem już w kiepskim stanie oponki jak na oś napędową, a na tyle naprawdę są niezłe. Do tego przepalona żarówka wymieniona, ale nadal nie wiem czemu długie mi nie działają na światłach mijania

trzeba będzie rozebrać przełącznik i zobaczyć czy wszystko styką bądź na kostce jest błąd w podpięciu.
Kilka niewiadomych jeszcze mam n.p. wiązka wychodzi z skrzyni biegów i kończy się po 20cm kostką. Za cholerę nie wiem gdzie to powinno być podłączone i czy w ogóle powinno.
Przez filtr paliwa nie płynie paliwo
kilka kabelków nie jest podłączonych
Zamieszczę zdjęcia jak tylko je zrobię.
Pozdrawiam fanów 205tek i dzięki za wsparcie
EDIT:Dla stęsknionych widoku leżaka
wtyczka od nie wiem czego
oraz kabelek bez podłączenia
i wtyczka w bezpiecznikach do rozgryzienia
Szukam książki serwisowej zdecydowanie po polsku

jak ktoś łaskawy podeśle i oszczędzi mi dalszych szukań (forum jest duże i wierze że gdzieś tu jest) będę wdzięczny