Alimantado pisze: A propos czyszczenia, może ktoś poleci mi jakiś dobry środek to tego.
prałem tapicerke już kilkanaście razy w różnych swoich autach na przestrzeni paru lat, i do amatorskiego czyszczenia mogę polecić jedynie Vanish do dywanów i tapicerek, tylko w płynie a nie w proszku. Preparaty do tapicerek innych nawet renomowanych firm są o 1/2 gorsze i często kosztują znacznie więcej niż ten Vanish (~12zł/500ml)
Co do auta to gratuluje zakupu

sam od niedawna wiem ile radości z jazdy daje biały XS

chciałem temu sprzedawcy XSa przesłać parę fotek swojego PUGa, żeby zmienił opis aukcji, bo najładniejszym XSem w Polsce jest ten mój

ale nie chciałem być już tak niegrzeczny...
Powiem szczerze, że zanim kupiłem swojego XSa od Michała z 205 Garage to parę razy miałem okazję się przejechać XSami na gaźnikach i sprawdza się powiedzenie, że "w gażnikach JEST MOC!"
Jeździłem min. XS naszego klubowego kolegi
http://www.forum.peugeot205.pl/viewtopi ... 1&start=30 w lipcu zeszłego roku był do sprzedania i jak do niego wsiadłem to byłem w szoku, bo auto zbierało się do 80-90km/h jakby miało ze 150 KM co najmniej...
Także tylko 4KM różnicy między naszymi XSami a różnica odczuwalna to 20KM... W gażnikach jest moc. Miłej pracy przy dłubaniu, ale musisz wiedzieć że najładniejszy XS w Polsce to ten mój z 205 Garage