205 XS rulez

Gratuluję wprawnego oka. Mój garaż to co prawda wciąż "ignorant na dorobku" service ale ta blaszka bardzo mi się spodobała.simon3 pisze:Peugeot Service pełną gębą
Jedną nawet dzisiaj kupiłem. Szkopuł w tym że w instrukcji nic nie mówią na temat tego czy da się nią zneutralizować święta, sylwestra i "deadline" na koniec roku nieskończonych projektów w pracy:)woocash pisze:Na grudzień dobrze robi farelka
A robiłeś coś z tymi wnękami? Od spodu w tym miejscu wkręcone są odboje zawieszenia. Innych funkcji to chyba nie pełni. Skoro to przegniło to albo ta pionowa blaszka jest z gorszej jakościowo blachy niż reszta nadkola albo zbiera się w tych wnękach woda i gnije to od środka.daro pisze:Dziury standardowe podobno, u mnie w 604 były w tym samym miejscu zostały wycięte I wspawane nowe elementy. BTW a opłaciłeś akcyzę za auto ?
Jedną nawet dzisiaj kupiłem. Szkopuł w tym że w instrukcji nic nie mówią na temat tego czy da się nią zneutralizować święta, sylwestra i "deadline" na koniec roku nieskończonych projektów w pracy:)