Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ceramike suma sumarum odpuscilem. Wczoraj nabylem komplet hebli z Murcielago i poszly do malowania, mialy zostac w oryginalnej pomaranczowej barwie, ale nie wygladalyby dobrze przy zlotych sportecach wiec poszly na czarno i znaczki RS
Ostatnio zmieniony 06 sty czw, 2011 3:17 pm przez Lord Devil, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz MiceK z jednej strony kocham samochody i nie lubie poruszac sie autami "tuzinkowymi", z drugiej strony jestem osoba, ktorej nie stac na oszczedzanie. Ory heble w RS6 sa bardzo dobre i daja rade tej ogromnej masie nawet na torze i to przy dlugiej ostrej jezdzie, ale heble z lambo sa jeszcze lepsze, a poza tym polowe tansze w eksploatacji. Jedyny minus wielka felga - nie wejdzie kazda 19". Na poczatek dwie fotki.
Lord masz porównanie z 63amg?
Nie latałem rs'em, ale 63 już się ładnie się zbiera. Tylko, tam niestety boli spalanie, bo wychodzi w korkach w warszawie bez butowania 22-24litry.
Prezesie mam poniewaz znajomy ma takie auto, dokladnie C63 amg - inny woz. Duzy motor pieknie brzmi, ale nie ma doladowania, wiec inny przebieg momentu. Niestety nie dla mnie ze wzgledu na brak 4x4.
W osmiu garach wacha sie spala. Ze wzgledu na to, ze 405T16 ciagle czeka na czesci, zaczalem sie slizgac audi - 26l/100km wyszlo. Przy normalnej jezdzie mozna sie zmiescic w 17-18, ale jest bardzo trudne, bo zawsze ma sie ochote przycisnac
Taki byl image auta w poprzednim lecie: