Jestem pod wrażeniem miejscówy. Już teraz jest sześć stanowisk garażowych na hot-hatche, a będą dwa kolejne.
Nic, tylko kupować fajne okazy i kitrać po stodółkach. Absolutnie w moim stylu
tak odebrane rano Michelinki z piasku i doszły oponki nowe co prawda miały być Toyo ale sprzedawca w ostatniej chwili stwierdził że się zagubiły więc padło na Sava Intensa do 210 więc moze uda się dzisiaj zamontować na Rallyego
Dziekuję bardzo tak coraz bardziej się mi podoba od kąd go kupiłem to jezdzę nim na codzień muszę się nacieszyć przed prawdziwą Jesienią bo póżniej idzie na zimowe spanie jak misiu (jak kupiłem to na liczniku było 157tyś a teraz jest prawie 160tyś) czy mogę prosić jakieś na miary na XSi?z góry bardzo Ci dziekuje i pozdrawiam serdecznie
tak dzięki uprzejmości serdecznego przyjaciela udało się zamontować dzisiaj felgi na Rallyego
słabej jakości zdjęcia wyszły bo to na szybko w pracy i jeszcze słońce mocno świeci,niebawem wrzucę nowe
Dziękuję bardzo tak teraz wygląda zupełnie inaczej tak rasowo a tamtych wcześniejszych tak dziwnie wyglądał poranne dzisiejsze zdjęcia z wyjazdu do pracy
hehe Lancia HF Integrale mnie się maży wersja EVO od 1992 roku na maks poszerzeniach ale to jeszcze nie teraz
tak u mnie prace wrzą robi się dodatkowych 6 miejsc parkingowych 2x wiatka po 3 samochody narazie utwardzam teren i nie mogłem się oprzeć aby wyjechać Autkami i pstryknąć kilka fotek a przy okazji przewietrzyć Autka i jutro odbieram moją Audi Coupe Quattro od mechanika którą kupiłem jakiś czas temu nie wiem czy pokazywałem już
A i bym zapomniał przyszła kalkomania brakująca z przedniej maski
tak rejestrowana 2006 rok dobry jestes ze trafiłes po tablicach zostawiam na tych blachach bo mi sie podobaja
tak byłem po odbiór Autka ale chyba franca nie chce jechac do domku na dzien dobry mnie pokarała wiatrak wciagnoł mi reke i 10 szwów