no właśnie, czy znacie jakiś środek, który przywróci im odpowiedni stan,
mam tu na myśli zderzaki i lusterka ale tez np. deskę obitą czymś al'a sztuczna skóra
zderzaki jaki lusterka są wykonane z niespawalnego tworzywa w moim przypadku są na dodatek białe(nie malowane), a problem do usunięcia wygląda tak:
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Jezeli jestes pewien tego, ze lusterka sa wykonane z bialego plastiku wyczyscisz je ALL PURPOSE CLEANER czyli popularne APC np od megsa, ma to w ofercie wiele firm i na to dresing na plastiki
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
zdjęcie nic nie pokaże bo jest bez zmian, zderzak puściło trochę z kurzu ale to tyle, czyściłem najpierw rozcieńczonym apc, coraz mniej rozcieńczonym aż zaryzykowałem bez rozcieńczania, czyszczone było najpierw pędzlem później szmatka a na koniec próbowałem jeszcze walczyć twarda szczoteczka(zderzak) ale nic nie pomogło boje się, że plamki na zderzaku wżarły się w strukturę
Manwe pisze:zdjęcie nic nie pokarze bo jest bez zmian, zderzak puściło trochę z kurzu ale to tyle, czyściłem najpierw rozcieńczonym apc, coraz mniej rozcieńczonym aż zaryzykowałem bez rozcieńczania, czyszczone było najpierw pędzlem później szmatka a na koniec próbowałem jeszcze walczyć twarda szczoteczka(zderzak) ale nic nie pomogło boje się, że plamki na zderzaku wżarły się w strukturę
specjalnie dla mnie przyjedzie/przyleci i pochucha na Lacoste