więc tak.. walcze z tym już od 2 tygodni.. albo dłużej, i już nie wiem gdzie jest problem..
dmuchawa działała.. kiedy się jej chciało, wyłączała się sama , i właczała (oczywiscie przy pokrętle ustawionym na jej działanie

najpierw wymieniłem kable do wtyczki do silnika, ale były spoko, szczotki też spoko, problem tkwi GDZIEŚ w połączeniu wtyczki za tunelem środkowym (konsolą) czasem jak się poruszy tą wtyczką to działa, czasem nie.
i wszystko byłoby jasne, (że to wina wtyczki) gdyby nie jeden cud, który odkryłem wczoraj.. otóż jak dmuchawa sama się wyłączy, to styknie czasem właczyć ogrzewanie tylnej szyby... a silnik dmuchawy potrafi zaskoczyć.
pytanie pierwsze, jak dorwać się do górnej części połączenia do tej wtyczki, trzeba rozmontować cały moduł ogrzewania?
pytanie drugie, co u licha ma do tego włączanie ogrzewania tylnej szyby? tam jest jakiś wspólny przekaźnik? dodam, że to działa tak może w 1/3 przypadków..
PS. styki we wtyczce są podoginane, powinny kontaktować, ale nie wiem jak z "gniazdem" jest
pozdro, i z góry dzięki za pomoc