mechanizm różnicowy
- 
				Archenar

mechanizm różnicowy
czy którys z kolegów wymieniał samemu mechanizm różnicowy ??..  mam XS-a z silnikiem TU3S i po puszczeniu gazu (jak mam wrzucony bieg) tyrkocze..podejrzewam że to mechnizm różnicowy .. będę wdzięczny za wszelkie wskazówki (w serwisie powiedzieli mi 700 za wymiane i 500 za materiały  
 ) ...

- Kaktus
 - Maniak
 - Numer Gadu-gadu: 0
 - Kontakt:

Eee hehe
Widze ze jestes z Tych... podjedz do K&W Motorsport
 Tam ci super zrobia!! I na pewno duzo taniej!

Widze ze jestes z Tych... podjedz do K&W Motorsport
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
- 
				Dan

- 
				Dan

Mam  wsteczny z pierścieniem podnoszonym do tyłu fajna sprawa dopuki linka nie padnie ja miałem takiego pecha  poszczępiła się i jak byłem w sklepie to mało co zawału nie dostałem za kawałek linki chcieli 180 pln a co do biegów to miałem z nimi problem przez te wstrętne wodziki które są montowane na saniach  były tak wybite że musiałem mieszać wajchą z biegów jak w autobusie przez to zajechałem skrzynię bo pewnego razu zamiast jeden bieg wlazły mi dwa i było po ale od faceta co kupiłem skrzynie wysępiłem te wodziki za grosze i biegi wchodzą całkiem przyzwoicie