głośnie zgrzyty i trzaski na wstecznym
- perunvit
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Obecnie brak. Puscilem za godziwa cene 205 LOOK, ktory u kupca zdetronizowal jako 1 auto Golfa IV;]
- Numer Gadu-gadu: 0
głośnie zgrzyty i trzaski na wstecznym
Otóż zdarzyło mi się to już wcześniej, ale przypadek zignorowałem bo pojawił się jednego dnia, a potem było już spox. A co się stało, to połowicznie w temacie zamieściłem; głośnie zgrzyty i trzaski na wstecznym przy parkowaniu tyłem. Jest to conajmniej irytujące, a nie wiem czy i nie wyjdzie z tego jakiś większy klops...
Adin, dwa, tri, cityry, piat... 205
- perunvit
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Obecnie brak. Puscilem za godziwa cene 205 LOOK, ktory u kupca zdetronizowal jako 1 auto Golfa IV;]
dokładnie to trudno stwierdzić, ja to słyszę bardziej z przodu, ale raczej (napewno) nie skrzynia, wydaje mi się, że to koła gdzieś trą, ale (jak już wspomniałem) nie widać z zewnątrz o co
. Zgrzyt jest tylko przy dość mocno i mocno przekręconej kierownicy. Normalnie na wstecznym, i przy lekkim skręcie nic nie słychać...

- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
a może półośki?? nie da się dużo powiedzieć jeśli nie zlokalizujesz miejsca hałasu, może zbadaj to z kimś jako obserwaorem...jak koła gdzieś trą, no to będzie to widać na tej części o którą ociera, powodzenia w szukaniu 

Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
- perunvit
- Nowicjusz
aha...nie wiem czy to istotne, ale jakies 1,5 tyg. temu...topiłem się w bagnie
...to nie miejsce na ten pościk, więc przy okazji (myślę że jutro, bo dziś wyłaże na browca
) zamieszcze krótką historię tego zdarzenia na ogólnym(jeśli to kogoś interesuje `of korz`, hehe). Mnie osobiście nie wydaje się, by miało to większy wpływ, bo zanim się topiłem był już raz taki przypadek (tyle że ciszej zgrzytało), po zajściu z grzęzawiskiem nie zgrzytało aż do teraz...ale dziś dało koncert na parkingu przed blokiem kumpeli że aż wstyd
...w ogóle to zirytował mnie kolo w `ścierze`, siedział w aucie, obok mniejsca gdzie parkowałem, i jak by zaburzenia psychiczne mial, tak głową kiwał słuchającł jak mi autko zgrzyta 

- Damian1p
- Uzalezniony
zawsze mozesz obserwatora zamontowac na aucie i problem z ruchem pojazdu rozwiazany (dach? maska? tylko przylep go dokladnie zeby ci sie nie zsunal ) heh 

Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
http://damian1p.peugeot205.pl/