Bo juz drugi tydzien fury nie mam...pliiiz tesknie za nia

Dobra, juz sobie poszukalem odpowiedziMav309 pisze:w nowej skrzyni ktora kupilem jest peknieta lapa sprzegla, moj mechanik nie moze za nic w swiecie zdjac starej lapy (ze starej skrzyni)
Bo juz drugi tydzien fury nie mam...pliiiz tesknie za nia
Nowa skrzynia miala urwana lape wyciskajaca sprzeglo (poprzez linke...)Kaktus pisze:Ja chce wiedziec
No ja mam 4ry sprawne obudowy, 2 choinki w dobrym stanie, 1dna cala skrzynie bez sychro 2 i 3...Kaktus pisze:
Ja teraz tez mam juz 3 skrzynie zalozona
Pierwsza mialem juz ze zgrzytajaca 3 ... pozniej troche ja pomeczylem, nastepnie wlozylem 2 skrzynie.... ktora sie po roku popsulaHalasowala jak jakas klowka kolotti hehe
A teraz z tych 2 zlozylem jedna i narazie wszystko jest cacyJedynke moge zapinac nawet przy 45km/h (chodzi mi o redukcje
)
Odpukac.. jak narazie jest wszystko GITTylko cholernie drogie sa te wszystkie lozyska...
Kaktus pisze:ja mam 4.063 do sprzedania ale Winkiel wyrazil juz zainteresowanie... ty kiedys tez cos wspominales ze bys chcial.
Jak Winkiel zrezygnuje to... mozemy sie dogadac
Ja teraz mam wlasnie 4.428 z Citroena BX'a 1.9 16V, ale to nicKumpel w swojej 160konnej 205 1.9 GTI ma przelozenie Peugeot Sport 4,7
To musi byc dopiero krotka skrzynia
No wlasnie...jezdzisz teraz na 4.4 na miasto za krotka jest? zaraz sobie biegi poprzeliczam i zobacze...Kaktus pisze:Jak chcesz moge ci zalatwic
Nowka 2000zl i to jest dobra cena
Uzywka - moze gdzies znajdziesz za 1500zl... ale watpie
No chyba ze chcesz cala skrzynie BE3 6 biegowa - za 36000zl jest w Peugeot Sport do kupienia
Poszukaj sobie 4,4 od MI16 - do sportu jak znalazl, na ulice troche za krotka... trzeba ciagle biegami mieszac...