krynio pisze:zaniosłm właśnie skaner i książke kumpeli jets po kontuzji i nie ma co robić więc mi ja zeskanuje ile będzie mogła więc już niedługo powinna być reszta "bajki"
Brawo za determinacje...nalezy sie duza pochwala !!
Nie chce siac zametu,ale zobaczcie co znalazlem na Allegro... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20668365
Czy to przypadkiem nie jest skan ksiazki wykonany przez KRYNIO?? Jesli tak,to chyba z lekka nie fer!!!!!!!
A moze to Twoja aukcja,bo jesli tak,to jak najbardziej OK!!
To zdecydowanie nie fair NMike wycofaj lepiej to z tej aukcji. Bo to raczej nie ty skanowałeś tą książke. dziwie cie sie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Dziękuje panowie za czujność fakt faktem żadnego pozwolenia na opublikowanie moich wypocin nie dawałem, ale jestem dobrego serca więc wybaczam, a tak na marginesie niewiem czy to tak bezpiecznie afiszować się na allegro z tą książka jeszcze w takim formacie, ale pomińmy ten fakt, już niedługo bedzie reszta, w tym momencie jest rozpoznawana przez pana ABBYY FineReader-a a potem zajmie się nia drugi mój kumpel Acrobat 6.0, i już niedługo powinna sie pojawić w całości a wtedy jeżeli znajdzie się znowu chętny do wystawienia jej na sprzedaż niech najpierw powiadomi o tym mnie
Czekam na odpowiedz Miśka, gdzie mam wrzucić tą ksiażke na stałe, bo właśnie mi ja wyjebali z serwera, ma ktos z was może jakiś serwerek ?
Link znowu działa niewiem jak długo.