Szczęki

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Ninja »

ja nie wiem w jakim to jest stanie ale moze sprobuj popsikac to czyms w stylu wd-40 i poczekaj pare minut zanim wezmiesz sie za dalsza walke. szczypce morse'a tez sa dobre w takich momentach zeby dobrze zlapac za zmaltretowana nakretke.
ja rok temu sie meczylem ze starym jak moj pug byl jeszcze jego i mial uszkodzony tyl. trzeba bylo klape odkrecic i zderzak i te sruby przy zderzaku byly masakryczne.
ale wd-40 i dobre szczypce mi wtedy pomogly
ariel

Post autor: ariel »

Albo zażyj jakąś wódę-40(%) i bierz się do pracy :lol: :lol:
krynio
Junior
Posiadany PUG: 205 Junior/ Peugeot 406
Numer Gadu-gadu: 1023304

Post autor: krynio »

Pewnie juz ktoś to parę razy odkręcał, dlatego masz ułamana nakrętke przy końcu, i chyba nie miał dobrego klucza skoro jest też ponacinana, a do tego potrzebny jest solidny krzyżak albo nasadowy z dobrym pokretłem. I trochę siły :oops: . Odkręcone :lol:
Zmiana 205 na 406 :) ALE KOLOR BEZ ZMIAN ;)
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Ninja »

ja za wódę-40(%) kazda srubke ci odkrece
grzanos

Post autor: grzanos »

Ninja pisze:ja za wódę-40(%) kazda srubke ci odkrece
Hehe,no to wpadlas,bo wybieram sie niedlugo do Zabek i 40% miewam przy sobie:D

Mam dobry nasadowy,ale jak nawet na pret od niego nakladalem dluuuga rure to sie gniótł.:( No nic,dzis probowalem jedynie wstpenie.W tym tygodniu pewnie silniej sie za niego zabiore.Ale ktos brzydkie rzeczy uczynil,bo to slady po przecinaku na nakretce wbijaja sie gwint sruby co dodatkowo utrudnia przekrecenie.
Ktos ten samochod skladal z pomoca kowala,nie tylko w tym przypadku.Ale trzeba dawać rade.
ODPOWIEDZ