ha ha ciekawostka

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Ninja »

Adi, my friend, masz fajna furencje, napewno pozytywnie wyroznia sie z szarego tlumu, i widac ze kupe uwagi (i nie tylko) samochodzikowi poswieciles, ale faktycznie moze lepiej by bylo rozejrzec sie za jakims silniczkiem, albo nawet pomyslec o zmianie autka na jakiegos puga nominalnie mocniejszego?
Niczego absolutnie nie sugeruje, tylko poprostu widac ze marzy ci sie wyraznie silniejsze autko :wink:

Pozdro
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Kontakt:

Post autor: adidj »

hmm gti bylo by fajne ale niestety brak funduszy zmusza mnie wuasnie do dzialania na wlasna reke :) dobrym wyjsciem dla mnie bylo by kupienie mocniejszego silnika :arrow: mysle ze 1,4 byl by ok i nie trzeba wszystkiego przerabiac , ale niestety nigdzie nie moge trafic na cos porządnego :( i to jest wuasnie moj cholerny pech :evil:
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)

Post autor: Ninja »

Wszystko rozbija sie o kase (jak zawsze)... W mojej rodzince zawsze jezdzily diesle i ja sam tez jestem fanem diesli (zwlaszcza tych nowych turbodiesli z Common Rail najnowszej generacji :twisted: ) . Taki pug 205 z silniczkiem 1.8 TD mi sie marzy (w sumie o eksploatacji silnikow benzynowych nie wiem zbyt duzo) ale niestety forsa...
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Kontakt:

Post autor: adidj »

no wiadomo kasa kasa kasa nikt nie da ci nic za darmo :wink: no chyba ze ma sie motywacje i zrobi sie cos samemu :arrow: ale wiadomo trzeba miec co przerabiac... i ja wuasnie w ten sposob kombinuje :D
ODPOWIEDZ