do Nadii
a i jeszcze cos jak tak przy swietle zajzalam pod maske to tam na kazde 20 cm jakiegokolwiek przewodu przypada 2 metry tasmy...ten poprzedni popapraniec byl chyba maniakiem i fanem tasmy izolacyjnej - a jak tam kolorowo???oooooooooo. mam co wymieniac!!! a puki co to zgodnie z topikiem "tani tuning"- mam gotowy!!!!
kolorowooo

COOLnadia pisze:a i jeszcze cos jak tak przy swietle zajzalam pod maske to tam na kazde 20 cm jakiegokolwiek przewodu przypada 2 metry tasmy...ten poprzedni popapraniec byl chyba maniakiem i fanem tasmy izolacyjnej - a jak tam kolorowo???oooooooooo. mam co wymieniac!!! a puki co to zgodnie z topikiem "tani tuning"- mam gotowy!!!!kolorowooo

- samer
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
interia 
"Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie nascar01.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie. "
Nadia porobila zaduzo fotek
, jutro, znaczy dzisiaj (ale pozniej) poszukam jakiegos inneog serwerka 
Pozdrawiam
Samer

"Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie nascar01.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie. "
Nadia porobila zaduzo fotek

Pozdrawiam
Samer
ja tu sie przejełam rolą a tu tylko krytykasamer pisze:interia
Nadia porobila zaduzo fotek, jutro, znaczy dzisiaj (ale pozniej) poszukam jakiegos inneog serwerka
Pozdrawiam
Samer

- Kaktus
- Maniak
- Kontakt:
Nadia to madrze zrobiliscie ze wymieniliscie ten plyn. Jezeli tarcz nie zmienial to najwyrazniej jeszcze moga byc - ale przy nastepnej wymianie klockow popros aby sprawdzil tarcze.
Co do przewodow to nie martw sie
Ja mialem podobnie!! Baa ja mialem nawet szlauf ogrodowy pod maska hehehe... przewody od lampki nocnej (halogeny podlaczone) i wstretny przelacznik od odkurzacza (chyba jeszcze pozno sowieckiego
) ktorym wlaczalo sie owe halogeny.
Z czasem wszystkie gumy powymienialem, cala wiazke rozpielem i podlaczylem tak jak ma byc (kable szly nad kolektorem itp - porazka i grozilo pozarem instalacji!!)
Co do tasmy to dobra rzecz - czasem sie przyda, ale nie do latania gumowych przwodow... ja tam zawsze stosuje czarna bo ladnie sie "wtapia" w otoczenie... a lubie wszystko miec dobrze poizolowane.
Zonnk - taka przepustnica wystepowala w MI16 o ile sie nie myle, i w niektorych 205 tez widocznie takie wkladali. Normalnie 1.6 i 1.9 maja identyczne przepustnice! Mi jednak wydaje sie ze nadia ma taka sama jak ja .. czyli okragla.. i nie widze tam jakis podejrzanych kantow..
Co do przewodow to nie martw sie

Z czasem wszystkie gumy powymienialem, cala wiazke rozpielem i podlaczylem tak jak ma byc (kable szly nad kolektorem itp - porazka i grozilo pozarem instalacji!!)
Co do tasmy to dobra rzecz - czasem sie przyda, ale nie do latania gumowych przwodow... ja tam zawsze stosuje czarna bo ladnie sie "wtapia" w otoczenie... a lubie wszystko miec dobrze poizolowane.
Zonnk - taka przepustnica wystepowala w MI16 o ile sie nie myle, i w niektorych 205 tez widocznie takie wkladali. Normalnie 1.6 i 1.9 maja identyczne przepustnice! Mi jednak wydaje sie ze nadia ma taka sama jak ja .. czyli okragla.. i nie widze tam jakis podejrzanych kantow..
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
u mnie pierwotnie to nadmuch byl wlaczany poprzez dwa kabelki podlaczone pod kierownica do wlacznika od lamki chyba nocnej, i dzialal tylko na najszybszych obrotach- na szczescie ten etap pstryczkow mam juz za soba . no i jeszcze lampa stop na tylniej szybie maial frywolnie powiewajace kabel prosto do lampy hamulca przez srodek tylnej szyby i bagaznika- to rowniez juz jest historia!

- ZoNNk
- Junior
niestety nie ma juz fotek z topicu co to za model tam było widac ze przepustnica jest troszke inna niz ta moja a taką widziałem w 1.9 130 i 1.9 cti
taka jak tu http://www.205gti.com/racemonsters/race ... 205_47.jpg
taka jak tu http://www.205gti.com/racemonsters/race ... 205_47.jpg