do Nadii

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Gość

Post autor: Gość »

a i jeszcze cos jak tak przy swietle zajzalam pod maske to tam na kazde 20 cm jakiegokolwiek przewodu przypada 2 metry tasmy...ten poprzedni popapraniec byl chyba maniakiem i fanem tasmy izolacyjnej - a jak tam kolorowo???oooooooooo. mam co wymieniac!!! a puki co to zgodnie z topikiem "tani tuning"- mam gotowy!!!! :D kolorowooo
maciaveli

Post autor: maciaveli »

nadia pisze:a i jeszcze cos jak tak przy swietle zajzalam pod maske to tam na kazde 20 cm jakiegokolwiek przewodu przypada 2 metry tasmy...ten poprzedni popapraniec byl chyba maniakiem i fanem tasmy izolacyjnej - a jak tam kolorowo???oooooooooo. mam co wymieniac!!! a puki co to zgodnie z topikiem "tani tuning"- mam gotowy!!!! :D kolorowooo
COOL :D
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: ZoNNk »

samer pisze:Kolejne foto (sorry modemowcy ;) )

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jakos niedziałaja fotki ;(
Awatar użytkownika
samer
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: samer »

interia :(

"Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie nascar01.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie. "

Nadia porobila zaduzo fotek ;) , jutro, znaczy dzisiaj (ale pozniej) poszukam jakiegos inneog serwerka :)

Pozdrawiam
Samer
Gość

samer pisze:interia :(

"Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie nascar01.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie. "

Nadia porobila zaduzo fotek ;) , jutro, znaczy dzisiaj (ale pozniej) poszukam jakiegos inneog serwerka :)

Pozdrawiam
Samer
ja tu sie przejełam rolą a tu tylko krytyka :D a gdzie oklaski? zachwyt? oraz ogolne poruszenie????????????? :D :D :D
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Nadia to madrze zrobiliscie ze wymieniliscie ten plyn. Jezeli tarcz nie zmienial to najwyrazniej jeszcze moga byc - ale przy nastepnej wymianie klockow popros aby sprawdzil tarcze.

Co do przewodow to nie martw sie :) Ja mialem podobnie!! Baa ja mialem nawet szlauf ogrodowy pod maska hehehe... przewody od lampki nocnej (halogeny podlaczone) i wstretny przelacznik od odkurzacza (chyba jeszcze pozno sowieckiego ;)) ktorym wlaczalo sie owe halogeny.

Z czasem wszystkie gumy powymienialem, cala wiazke rozpielem i podlaczylem tak jak ma byc (kable szly nad kolektorem itp - porazka i grozilo pozarem instalacji!!)

Co do tasmy to dobra rzecz - czasem sie przyda, ale nie do latania gumowych przwodow... ja tam zawsze stosuje czarna bo ladnie sie "wtapia" w otoczenie... a lubie wszystko miec dobrze poizolowane.

Zonnk - taka przepustnica wystepowala w MI16 o ile sie nie myle, i w niektorych 205 tez widocznie takie wkladali. Normalnie 1.6 i 1.9 maja identyczne przepustnice! Mi jednak wydaje sie ze nadia ma taka sama jak ja .. czyli okragla.. i nie widze tam jakis podejrzanych kantow..
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Gość

u mnie pierwotnie to nadmuch byl wlaczany poprzez dwa kabelki podlaczone pod kierownica do wlacznika od lamki chyba nocnej, i dzialal tylko na najszybszych obrotach- na szczescie ten etap pstryczkow mam juz za soba . no i jeszcze lampa stop na tylniej szybie maial frywolnie powiewajace kabel prosto do lampy hamulca przez srodek tylnej szyby i bagaznika- to rowniez juz jest historia! :D :D
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior

Post autor: ZoNNk »

niestety nie ma juz fotek z topicu co to za model tam było widac ze przepustnica jest troszke inna niz ta moja a taką widziałem w 1.9 130 i 1.9 cti

taka jak tu http://www.205gti.com/racemonsters/race ... 205_47.jpg
ODPOWIEDZ