KW wyliczała funkcja konwerter w telefonie nokia 7650 stąd dokładność do 5 miejsc po przecinku, ale moja kobieca próżność spowodowała że czuje się podbudowana że w "sporze" z takim znawcą jak ty miałam racje!
a o autko staram się dbac tak jak o swego mężczyzne - dopieszczam......
a numerki jutro...... numerki auta (części) oczywiście!
szczerze- bo nie bylo innych za ta cene!!! tak jak napisalam w temacie nowi sie witaja- ze zobaczylam....kupilam...a milosc moze przyjdzie pozniej- NO I PRZYSZLA!!!! juz sie zakochalam. moze opakowanie jest na razie marne, na razie marne, bedzie lepiej...
nadia pisze:Mav309
jak tylko wzejdzie słońce wskakuje w specjalnie na tę okazje kupiony uniform (ciekawe czy w zielonym mi do twarzy? ) i pedze do Auta poszukać tego o czym mówiłeś, mam nadzieje że przed zmierzchem zdąże odszukać i napisze co znalazłam
Zielona tasma na przewodzie...zielony uniform...czy Ty nie masz ksywki "Zaba" ?
nadia pisze:Mav309
jak tylko wzejdzie słońce wskakuje w specjalnie na tę okazje kupiony uniform (ciekawe czy w zielonym mi do twarzy? ) i pedze do Auta poszukać tego o czym mówiłeś, mam nadzieje że przed zmierzchem zdąże odszukać i napisze co znalazłam
Zielona tasma na przewodzie...zielony uniform...czy Ty nie masz ksywki "Zaba" ?
offtopic hehe ja mam ksywke zaba ale zadko chodze na zielono
Cze ja też posiadam 205, 5 dzwiowe ale silnki mam 1,4.Ale eutko jest składakiem jak go kupiłem miał silnik 1.4 z 2 gaznikami rozszyfrowałem go jako silnik xy8 ostatnio zmieniłem silnik na 1.4 ale z 1 gaznikiem prawdopodobnie xy7 ale numery VIN są nastepujęceVF320AT22........ Na klapie silnika jest napis GT wnetrze jest takie samo jak wneteze NADI tylko ja posiadam obrotomiesz ale nie posiadam sportowych foteli i czerwonej wykładzinki.Mam duży panoramiczny szyberdach.Co o tym sądzicie , jaki powinnien być orginalny silnik w tym nadwoziu .Czy wogule produkowano 205 5 dzwiowe z silnikiem 1,4??
winrobert pisze:Cze ja też posiadam 205, 5 dzwiowe ale silnki mam 1,4.Ale eutko jest składakiem jak go kupiłem miał silnik 1.4 z 2 gaznikami rozszyfrowałem go jako silnik xy8 ostatnio zmieniłem silnik na 1.4 ale z 1 gaznikiem prawdopodobnie xy7 ale numery VIN są nastepujęceVF320AT22........ Na klapie silnika jest napis GT wnetrze jest takie samo jak wneteze NADI tylko ja posiadam obrotomiesz ale nie posiadam sportowych foteli i czerwonej wykładzinki.Mam duży panoramiczny szyberdach.Co o tym sądzicie , jaki powinnien być orginalny silnik w tym nadwoziu .Czy wogule produkowano 205 5 dzwiowe z silnikiem 1,4??
XY8 83-87 205 XT,XS,GT 1360
Czyli masz 1.4 GT , mial byc silnik xy8 (ten z dwoma gaznikami jedno gardzielowymi) i byly takie 5 drzwiowe !
w schowku na srebrnej puszce ( pewnie komputer) jest napis jetronic wiec pewnie wyjdzie że to jest ten silnik z CTI ale jeszcze sprawdze w środku pod maską.
tak BTW co to jest za kontrolka pomiędzy wskaźnikiem paliwa, a prędkościomierzem, na dole ?