co to za model 205?

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Gość

Post autor: Gość »

KW wyliczała funkcja konwerter w telefonie nokia 7650 stąd dokładność do 5 miejsc po przecinku, ale moja kobieca próżność spowodowała że czuje się podbudowana że w "sporze" z takim znawcą jak ty miałam racje! :D :D
a o autko staram się dbac tak jak o swego mężczyzne - dopieszczam...... :D :D :D
a numerki jutro...... numerki auta (części) oczywiście! :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Oki! Nie obecuje ze na pewno pomoge!! Ale postaram sie!

95% ze po numerach dojde do tego jaki to silnik.

A dlaczego wybraliscie wlasnie Puga?? :)
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Gość

szczerze- bo nie bylo innych za ta cene!!! :D tak jak napisalam w temacie nowi sie witaja- ze zobaczylam....kupilam...a milosc moze przyjdzie pozniej- NO I PRZYSZLA!!!! juz sie zakochalam. moze opakowanie jest na razie marne, na razie marne, bedzie lepiej...
Mav309
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Mav309 »

nadia pisze:Mav309
jak tylko wzejdzie słońce wskakuje w specjalnie na tę okazje kupiony uniform (ciekawe czy w zielonym mi do twarzy? :lol: ) i pedze do Auta poszukać tego o czym mówiłeś, mam nadzieje że przed zmierzchem zdąże odszukać i napisze co znalazłam :D :D
Zielona tasma na przewodzie...zielony uniform...czy Ty nie masz ksywki "Zaba" ? :D
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
madafaka

Post autor: madafaka »

Mav309 tak jej jeszcze nie nazywałem ale dzięki za podpowiedź :D :D :D
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior

Post autor: ZoNNk »

Mav309 pisze:
nadia pisze:Mav309
jak tylko wzejdzie słońce wskakuje w specjalnie na tę okazje kupiony uniform (ciekawe czy w zielonym mi do twarzy? :lol: ) i pedze do Auta poszukać tego o czym mówiłeś, mam nadzieje że przed zmierzchem zdąże odszukać i napisze co znalazłam :D :D
Zielona tasma na przewodzie...zielony uniform...czy Ty nie masz ksywki "Zaba" ? :D
offtopic hehe ja mam ksywke zaba :) ale zadko chodze na zielono :roll:
1.6 GTI 85 BIELUTeńkI ;]
winrobert

Kolejny unikat -tak sądze!!

Post autor: winrobert »

Cze ja też posiadam 205, 5 dzwiowe ale silnki mam 1,4.Ale eutko jest składakiem jak go kupiłem miał silnik 1.4 z 2 gaznikami rozszyfrowałem go jako silnik xy8 ostatnio zmieniłem silnik na 1.4 ale z 1 gaznikiem prawdopodobnie xy7 ale numery VIN są nastepujęceVF320AT22........ Na klapie silnika jest napis GT wnetrze jest takie samo jak wneteze NADI tylko ja posiadam obrotomiesz ale nie posiadam sportowych foteli i czerwonej wykładzinki.Mam duży panoramiczny szyberdach.Co o tym sądzicie , jaki powinnien być orginalny silnik w tym nadwoziu .Czy wogule produkowano 205 5 dzwiowe z silnikiem 1,4?? :roll: :shock: :wink:
Awatar użytkownika
samer
Uzalezniony
Kontakt:

Re: Kolejny unikat -tak sądze!!

Post autor: samer »

winrobert pisze:Cze ja też posiadam 205, 5 dzwiowe ale silnki mam 1,4.Ale eutko jest składakiem jak go kupiłem miał silnik 1.4 z 2 gaznikami rozszyfrowałem go jako silnik xy8 ostatnio zmieniłem silnik na 1.4 ale z 1 gaznikiem prawdopodobnie xy7 ale numery VIN są nastepujęceVF320AT22........ Na klapie silnika jest napis GT wnetrze jest takie samo jak wneteze NADI tylko ja posiadam obrotomiesz ale nie posiadam sportowych foteli i czerwonej wykładzinki.Mam duży panoramiczny szyberdach.Co o tym sądzicie , jaki powinnien być orginalny silnik w tym nadwoziu .Czy wogule produkowano 205 5 dzwiowe z silnikiem 1,4?? :roll: :shock: :wink:
XY8 83-87 205 XT,XS,GT 1360

Czyli masz 1.4 GT , mial byc silnik xy8 (ten z dwoma gaznikami jedno gardzielowymi) i byly takie 5 drzwiowe !
Gość

w schowku na srebrnej puszce ( pewnie komputer) jest napis jetronic wiec pewnie wyjdzie że to jest ten silnik z CTI :D ale jeszcze sprawdze w środku pod maską.

tak BTW co to jest za kontrolka pomiędzy wskaźnikiem paliwa, a prędkościomierzem, na dole ?
Awatar użytkownika
samer
Uzalezniony
Kontakt:

Teraz pytanie czy to LU2 (105KM) czy LE2 (130KM) :) Nie bylo tam napisane ?
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior

oj moze byc miła niespodzianka :))
1.6 GTI 85 BIELUTeńkI ;]
Mav309
Uzalezniony
Kontakt:

madafaka pisze:Mav309 tak jej jeszcze nie nazywałem ale dzięki za podpowiedź :D :D :D

Byle tylko za czesto nie rechotala...no i caluj...pamietaj ze moze byc krolewną :D
P309 GTI 1.9 "Rallye"
Awatar użytkownika
samer
Uzalezniony
Kontakt:

samer pisze:Teraz pytanie czy to LU2 (105KM) czy LE2 (130KM) :) Nie bylo tam napisane ?
Nadia pojechala swoim pugiem do kuzyna do serwisu i sprawdzili ze wtrysk to LE2 Jetronic
Mav309
Uzalezniony
Kontakt:

samer pisze:
samer pisze:Teraz pytanie czy to LU2 (105KM) czy LE2 (130KM) :) Nie bylo tam napisane ?
Nadia pojechala swoim pugiem do kuzyna do serwisu i sprawdzili ze wtrysk to LE2 Jetronic
Czyzby pelne gti w 5 drzwiach?
Kiedys slynne byly kadety GSI 5 drzwiowe, nazywali je biale kruki :D
P309 GTI 1.9 "Rallye"
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior

no to jak napisalem tam wyzej miła niespodzianka :))
1.6 GTI 85 BIELUTeńkI ;]
ODPOWIEDZ